Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-10-2008, 03:11 PM   #11
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Default Re: Pocetak Operacije gistrijumf!

Quote:
Originally Posted by Gainfranko
Evo ja tvrdim da Usain Bolt-ova tehnika trcanja je katastrofalna i da vara gledaoce sirom sveta,jer originalno ima jako kratak korak,ali neprirodno sireci noge,dostize taj veliki volume i na taj nacin vara gledaoce sirom sveta...
Trkaci sa takvom tehnikom su skloni cestim povredama prepona i obicno ne opstanu dugo na sceni...
Vidi, bogca mu, pevanje jos i nije toliko opasna disciplina, jer ako nepravilno pevas, mozes samo da izgubis glas, a ako trcis nepravilno, mozes ostati bez potomstva...

Quote:
Originally Posted by Heatman
1. balti jedan od dobrih momaka..
Sale mirovnjak, "drug Balti nije strani placenik"!

@Iva

Mogu da shvatim da na vecinu ljudi gledas tako da mnogo pricaju, a blage nemaju, jer i jeste tako, ali ne kontam odakle ti ideja da Balti nema blage sta znaci termin "Soul"!? Ja koliko vidim, vi pricate o istoj stvari potencirajuci razlicite delove. Dok Balti govori o prirodnim talentima, ti se hvatas za muzicki biznis. Za muzicki biznis je verovatno i neophodan retrening glasa, ali ako nekom bas i nije stalo do finansija, cisto sumnjam da ce se cimati oko toga. I sama si napomenula da postoje tri grupe ljudi, ali ne razumem zasto neki crnac iz metroa ne bi mogao da spada u prvu?
Trening glasa je super stvar, jer ti moze biti samo koristan (ako je dobar naravno), ali opet, muzika nije matematika da ti mozes svesno programirati treperenje recimo uz tu i tu emociju. Trening je dobar da naucis vec poznate metode i mozda kanalises sebe ka stvaranju neceg novog. Ali samim tim, sam trening ne dovodi do autenticnosti, vec to dolazi iz tebe, nakon treninga, pre njega, bez njega. Mislim, sta je starije, koka ili jaje? Neko je prvo morao decenijama da se cima istrazujuci moc pevanja, da bi se kasnije pojavio neko mladji, a taj stariji mu preneo to znanje za mnogo krace vreme. Ipak, nije mu mogao preneti kompletno znanje, vec samo sustinu, no opet je i to puno za jako kratko vreme, sve je stvar kompromisa i onog sta tebi kao jedinki treba...

Drugo, koliko sam ja primetio, svi su se slozili sa tobom da Anastasija nije kvalitet, jedini problem je tvoj stav i nacin na koji se obracas koji tumace u smislu "e sad cu ja kao profesionalni pevac da vam svima otvorim oci". A sto se odnosa novac/muzika tice, opet zavisi od osobe do osobe, neko je u jednoj, neko u drugoj krajnosti, ali su uglavnom u pitanju nijanse izmedju ta dva...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules