|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#32 |
Junior Member
|
![]()
Ljudi koliko bara moze da bude par c451 u Beogradu i gde ih traziti. Uvek mogu da ih koristim uparene a kad tezgarim, mogu jednim ozvuciti moju a drugim ortakovu gitaru.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
Mislio sam para...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
MAO
|
![]()
odlična ideja, mislim da se može naći par za okoo 500e
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
VIP Member
|
![]()
Pa sad, za te pare mo?da mo?e polovan par ili neka divča varijanta, ali ja ne bih eksperimentisao sa polovnim parovima (a ni sa divčama). Vidim da kod Thomanna u Nemačkoj par ko?ta 700?. Single je, pak 333?.
Preporuka: po?to si ograničen bud?etom, dr?i se ti za sada one priče o SM57, Sennheiseru i jednom C451. Time će? re?iti ono ?ta ti je bilo primarno - snimanje pojačala ili akustare u studiju, a tezge re?avaj drugačije. Čak bi C451 mogao na tezgama da ti pravi problem - ako su zvučnici malo jači i malo pogre?no postavljeni uleteće? u feedback očas posla. Gre'ota. Kupi par kada se to bude isplatilo. Kao ?to sam već napisao - jedino bolje od toga da ima? par C451 je da ima? tri C451 ![]()
![]() |
#36 |
Junior Member
|
![]()
Hvala ljudi.. Sad otprilike imam neki plan u glavi...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetnicko pitanje: snimanje i mikrofoni | octoechos | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 24-03-2008 05:35 PM |
PC snimanje gitare | zadresar | Gitarska Produkcija | 2 | 26-02-2008 06:48 PM |
mikrofoni za snimanje bubnja | STUDIOTON | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 01-08-2007 09:55 AM |
snimanje zvuka, mikrofoni ,odlicno | mitre | Tutorijali | 0 | 01-02-2005 11:31 PM |
Mikrofoni::: napredna tehnika snimanja gitare | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 23-06-2003 10:44 PM |