|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ovaj arp stvarno dobro zvuci ! Bravo...
p.s. kad sam slusao Blofeld kod Leshe nije mi se dopao... sad je ovo nesto drugo...
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mod?rateur analogue
|
![]()
tvoj je valjda "lo?iji".. trebo si prevozniku jos 20 maraka da uvalis u d?ep, da ti da "bolji". (dao ti je verziju za istočno tr?i?te..)
nego, Lesho, jesu to oni sad rje?ili sve one dječje bolesti koje su *ebale taj Blofeld na početku, o kojima sam čitao.. ?um, krckanje, tih izlaz i ostalo... ? ovako sad poslije nekog vremena, ima li i?ta na tom sintu da ti ide na ganglije ? isto pitanje za silikona.. malo da vidim kako di?ete, prije nego odre?im kesu ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
ovaj , leshin je sad kod silikona ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mod?rateur analogue
|
![]()
aha.. sad kuzim.. mislio sam da svaki imaju po jedan,,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Kod tebe mi se ucinio kao zvuk prosecnog vst... mada smo preslusavali preset-e. Silicon se malo vise poigrao i ovaj njegov demo mi zvuci korektno. Secas se da smo sam zvuk uporedjivali sa rolandovim 1080 modulom i konstatovali da iz rolanda izlazi "bolji...zdraviji zvuk". Eto tol'ko...
![]() u svakom slucaju za te pare i nema sta drugo da se kupi. p.s. stigla mi Vintage Synth prosirenje za JD-990... to je to! ![]()
![]() |
#10 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ljudi moji, kad zbrojim da sam gotovo htio uzeti Blofelda, sto zbog njegovog karaktera, sto zbog toga da mi (recimo) zamijeni microwave uzivo, zatim da mi je trebala mala klavijaturica kontroler 4oktave... i napokon da sam htio nositi E4xtu radi sampleova uzivo... sve to daje upravo ova sprava u komadu.
uff ako bude ispod soma eura i Waldorf nesto ne zaje*e u medjuvremenu, pa ostane sve na papiru, teško ce mi biti naći razloga da to ne kupim.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poklon licenca za Blofeld RAM aktiviranje | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 09-07-2009 12:28 PM |
Blofeld u kutiji - Largo | Everbeatz | Audio Software | 1 | 15-01-2009 07:54 PM |