|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
VIP Member
|
![]()
A radi li Fruity Loops na tom Pro Toolsu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
" Ja duze od godinu imam PT, al m-powered verziju i imam potpuno suprotno iskustvo.Radi mi apsolutno najstabilnije od svih, program je ,bar meni, najprihvatljiviji, sve je jednostavno i dostupno, bez mnogo filozofiranja.Meni ne treba beskonacno puno kanala za audio, ne treba mi neko kompleksno midi editovanje, taman kako treba.Svi plagovi, UAD,Waves(ssl,api,v),sonnox,mcdsp, sve radi extra.Jedini problem mi je dilej kompenzacija, al i to se da lako resiti... pozdrav " Covek ne govori o kreku nego o Digi3 koji koliko je meni poznato ne radi kao krek zar ne ?! i ne kosta male pare. " Kao shto ste vec primetili, trazim zvuchnu kartu, i sad se neshto premishljam i prerachunavam, pa sam u fazonu da kupim 003 od digi-a.. iz par razloga: original sekvencer, koji se nece zabadati kao shto mi se sx zabada.. pracenje svetskih standarda, i udovoljavanje mushterijama" Izgleda da ti imas neki problem sa ovom temom, posto ti je stav malo vise nego nadobudan. Ako imas potrebu da se svadjas menjaj forum.
![]() |
![]() |
#33 |
Senior Member
|
![]()
eto ga, sad ce nakon tebe da nastupe izlivi vickastih, a taman sam poceo da se lijepo svadjam sa nekim i taman je pocelo da biva interesantno...
https://www.youtube.com/channel/UCxw...V_v24FZjS_6m2Q http://www.youtube.com/watch?v=V8l8e-bdink www.soundcloud.com/goranjanca https://youtu.be/MTao7YhTCnI https://youtu.be/FZb2DrCziFs Last edited by gorjan; 28-08-2008 at 12:45 AM. Reason: zaboravih nesto |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
VIP Member
|
![]()
Niko?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
MAO
|
![]()
Sale, ne budali, ako ima armija ljudi koja šljaka mega uspešno sa Nuendo i RME kombinacijama (pritom se Steinberg najčešće RMEu i namenjuje), vidi do čega je problem, pre nego što potopiš brod zbog punog lavaboa.
Od početka šljakam intenzivno i na SX i na Nuendo, sve verzije do 3.1.2.5, i podmazana. RuDaw sa FF800. Nema razmišljanja o stabilnosti i mogućnostima. PT je drndanje za oni koji znaju zašto žele da budu drndani pa se drndaju sami. Ti i sam znaš da je to drdanje, tako da otkrij pravi uzrok problema, i piči radi. .... možda je neka igrica, neki dravjer za grafičku, neka glupost koja ti se podvlači a svuda je zajednička.. @Dejo Mislim da je Fruityev VST engine previše zahtevan za PT sabirnicu, gubiš na oštrini i envelope attacku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
caos... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
I ako neko zna kako da spojim mikrofon na Audiophile 2496, imam Behringer B2? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
MAO
|
![]()
nije, do PT'a je. Ipak je Fruity fruity, i nije džaba tolko dugo na tržištu. Evo čak Brian Eno kaže da je čuo za njega, i ovaj iz prodigija je tajno priznao ortaku koji zna mog ujaka da na njemu uvek radi sekvencing VSTa i envelopa, pa onda to spaljuje u nekim glupim studijima. A Audiophilen ne može sa tim hladnjakom da radi, jer ti DX10 jebe output buffer. Možeš kabl za to i sam da zalemiš pa će moći da radi al ne u full duplex modu. A može i da se krekuje, al to na private, da me ne banuje onaj ćelavi artur što voli Nuendo i FF800
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Meni radi Nuendo bez problema 4 godine a od pre godinu dana i PT DiGi 003, i to sve na istoj masini (PC)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
crveno: ne znam, nisam u fazonu tek tako da troshim pare na gluposti.. to sam radio, i te gluposti sve zajedno mogu da utopim sada za 300 eura.. meni vishe ne trebaju, a svaku sam platio bar po 300 eura.. zuto: probao sam choveche sve.. nisam od juche.. (al jesam od prekjuche) ![]() @gorjan: definitivno nisi prochitao moje postove.. ja hocu samo da mi shljaka, i da nemam problema.. a 32 il 48 kanala je definitivno problem. Quote:
a valjda si video jbg, nemam ni antivirus na prokletoj mashini za muziku.. nemam apsolutno nishta.. ni nero-a pa chak ni winamp.. chist windows steinberg i plugovi.. uhhhh... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sony (Sonic Foundry) Acid useri, ajmo!:) | Jan | Audio Software | 3 | 14-09-2009 12:55 PM |