|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Ivan Lekic
|
5 godina nisam reinstalirao sistem .. i sve odlicno radi
za tebe je resenje RuDAW,ff800 i zaboravis na te probleme p.s. i moj je cubase kao i tvoj .. pa opet nista .. radi savrseno |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
nije do mashine.. sklapao sam mashinu ovde uz vashu pomoc.. i onomad je bila jacha od onog basic rudawa.. nisam skoro pratio shta se novo stavlja u rudaw..
mashina je stvarno dobra, cale mi je kompjuterash, radi u jednoj od najjachih firmi na balkanu... s tim shto su oni uglavnom fokusirani na "superkompjutere" (eps telekom itd), alfe i servere.. al chovek zna znanje.. jbg.. plochu i sve ostalo sam uzeo po vashim preporukama i gledajuci shta rudaw ima.. tako da ne verujem da je do toga.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
VIP Member
|
Quote:
ako si sam sklapao kompjuter za muziku, onda nema sta da se cudis sto ti pola ne radi !!?? Drugo..sta ocekujete sa ko-zna-kakvim krakovima? Pa to je recepat za sranja..!! Ok ima ljudima kojima i tako sljaka....ali sve je lutrija! Neko ce i da trpi da mu sve pada svremena na vreme...al' kad je za dzabe i bogu je drago! Na PT-Le ti nece raditi skoro nikakvi kraknuti plugovi....stabilno! (ako i uopste)..drugo, opet ces ga terati na sklepanoj masini, i to PC, na koji nije idealan za PT... Imas dve opcije - stari Mix sistem (ima - kad natrcis, jer planu odma) ima za dzabe!!! Ovde u oglasima bude tipa Mix3 (3 DSP karte, 24 analog out, comp isve drugo za , recimo ?2000-2500! Ili lepo uzmes polovan HD2, koji isto ima da se nadje povoljno , naprimer: Digidesign Pro Tools HD2 system complete with G5 2.5GHz dual computer. Plus Digi 96 I/O converter. PT 7.1cs8. HD Pack 2 and SoundToys plugins. All excellent. ?4500. is Sound on sound oglasa... Onda si PRO studio i bole te patka..!! Moj savet, stedi pare i kupi HD kad ustedis..ovako "seces ushi - krpis dupe!! PS meni PT Mbox Micro na G4 Laptopu radi SAVRSENO !!!! |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Verujem, ali bez crackovanih plugova.... originalan soft i samo vozi
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
I ja bi se tu slozio sa DaBearom - PT vredi jedino u HD varijanti..nisam ga probao ali ove LE i M-powered verzije su obogaljene u startu - brines o broju kanala, bus-eva, pluginovi..sve se dokupljuje
Digidesign sistemi su skupe varijante, ali sta realno bolje dobijas tu?? Ja bi se pre odlucio za Cubase 4 sto se tice softvera i to na TinyXP koji trosi ni 100mb RAM-a , iz kog su izbacene sve nepotrebne stvari koje ni ne koristisIli Mac - pa sve legalno i stabilno ..tako kazu, a i meni moj kvaziMac radi perfektno ovde
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
PT samo HD ostalo nema veze sa mozgom.
Zar ti nije jeftinije da kupis original Cubase 4 za 600 e ( Zvanicna cena a mislim da se moze i za manje naci) i da se resis svih tih muka a pri tome skocis za 3 klase vise nego sa SX3/N3? PT LE i ta sranja su bacanje para. RME ili TC, kupis Cubase i RuDAW i da te vidi Bog.
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
...i nemoj zaboraviti kupiti MAC G6! To je tako sexy uz PT HD...A ostatak opreme u kucnom studiju da ti vredi npr 200eur
to recimo ima veze s mozgom... mislim koji su to nadobudni komentari, opravdajte malo kad savetujete ovako nesto Zasto M-powered nema veze sa mozgom?200eur nije neko ulaganje(toliko kosta zajedno sa karticom)
https://www.youtube.com/channel/UCxw...V_v24FZjS_6m2Q http://www.youtube.com/watch?v=V8l8e-bdink www.soundcloud.com/goranjanca https://youtu.be/MTao7YhTCnI https://youtu.be/FZb2DrCziFs Last edited by gorjan; 27-08-2008 at 08:22 PM. Reason: da dopisem jos koju pametnu... |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|