|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam, mislim da je moje gadjenje prema spomenutom otpocelo jos od pre desetak godina kada sam gledao na TV jedan intervju sa njima, i imali su tako loshu i jadnu prichu u fazonu: mi smo jako kvalitetna grupa, mozda jedina koja radi ovako nesto na ovim prostorima ibla blabla. I za kraj, zapamtio sam sta je gosn. Djule dotichni rekao, i citiram, znachi citiram.
-Nesretni voditelj: I, sta bi ste izjavili za kraj emisije? -Djule-jos bih dodao samo to, da poruchim svim bendovima da ne pokusavaju i da se ne trude da sviraju i da naprave album, zato sto ce nas sledeci biti bolji od tog vasheg. Ljudi, ovo je doslovno citat, i zapamtio sam ga iz razloga sto je to nesto najjadnije sto sam u zivotu chuo i bio sam zgrozen, i to toliko da ni vishe chasovno tushiranje ladnom vodom nije pomoglo ![]() Last edited by silicon science; 20-08-2008 at 12:28 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
![]() Quote:
"Utorkom i petkom i ponedeljkom ne krijes, ne krijes da spavas s njom sredom i cetvrtkom spavas kod mene a vikenda svakog sa obadve Ona zna za mene i ja znam za nju nema tu, nema tu sujeti mesta jer da boljeg nema na celom svetu svaka od nas je bas toga svesna Ref. Vreo ko Afrika, jak ko Amerika koja ne bi pristala da te sa drugom deli kad s tobom ima sve sto pozeli Pun kao Svajcarska, sirok ko Aljaska to nije interes, dragi, daleko bilo a to je ljubav ma sto to znacilo" (cudi me da tekstopisac nije prelistao Vujakliju, ali dobro sad, bar je ima, i presuje cvece u njoj) Mi Srbi smo jako tolerantna nacija, pa ovako izgleda nasa verzija ljubavnog trougla, treba da se ponosimo time! ![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() Zivot na selu.mp3 Quote:
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Uh... Ovo bejase temeljno...