Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19-08-2008, 08:28 PM   #71
master29
Banned

Default Re: Operaciju Trijumf

Quote:
Originally Posted by Wookee View Post
Ovo je razlog zasto smo se osetili isprozivanim. Veruj mi, da hocu da se svadjam sa tobom, do sada bih te sazvakao komentarima. Kao sto vidis, daleko sam od glupog i naivnog. Stao sam u odbranu ljudi koji ne zasluzuju da se tako o njima prica. Opet stvaras tenziju. Zasto tih 50 nisi doveo Milici, da joj otpevaju pratece za dzabe?
Zato sto se saradnici placaju,pevali su na mnogo mojih projekata i bili ispostovani.....ja sam svoje uradio iz cistog zadovoljstva.....moze mi se....da si pametan odavno bi prestao da diskutujes jer ku.cu ne vredite,svaka cast izuzetcima u koje ti ne spadas......i dalje mislim da ste dupeglavci i glupo mi vise da bljujem,,jednostavno ste izabrani i to je to...stvarno vam zelim svu srecu jer samo sreca moze da vam pomogne,kad bilo ko od vas pobedi treba stati pred nekog evropskog pobednika koji ce da vas sazvace sa sve gacama.pozz
master29 is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2008, 08:28 PM   #72
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Stari Grci rekose "Hleba I Igara"! Nije sve ni u hlebu, nekada je vise do igara! Pa srcno ti bilo.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2008, 08:29 PM   #73
Wookee
Junior Member

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Da nisi za "Warp" mozda
Nemoj se ljutis, nisam mogao da odolim. Vec vidim kompilaciju-Autechre, Edward d. James, Wookee
Hahaha... Ovo mi se svidja. Veruj mi, vece su mi sanse za tu, nego za kompilaciju: Saulic, Miric, Rokvic, Wookee...
Wookee is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2008, 08:30 PM   #74
Wookee
Junior Member

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Zato sto se saradnici placaju,pevali su na mnogo mojih projekata i bili ispostovani.....ja sam svoje uradio iz cistog zadovoljstva.....moze mi se....da si pametan odavno bi prestao da diskutujes jer ku.cu ne vredite,svaka cast izuzetcima u koje ti ne spadas......i dalje mislim da ste dupeglavci i glupo mi vise da bljujem,,jednostavno ste izabrani i to je to...stvarno vam zelim svu srecu jer samo sreca moze da vam pomogne,kad bilo ko od vas pobedi treba stati pred nekog evropskog pobednika koji ce da vas sazvace sa sve gacama.pozz

Bring it on...
Old 19-08-2008, 08:38 PM   #75
master29
Banned

Quote:
Hahaha... Ovo mi se svidja. Veruj mi, vece su mi sanse za tu, nego za kompilaciju: Saulic, Miric, Rokvic, Wookee...
Bio bi ti i tarmi ricmi veruj mi na rec,takve kao sto si ti sam odavno sazvakao,i gnjurac bi bio da bi te ljudi znali.pozz
Old 19-08-2008, 08:56 PM   #76
Wookee
Junior Member

Quote:
Bio bi ti i tarmi ricmi veruj mi na rec,takve kao sto si ti sam odavno sazvakao,i gnjurac bi bio da bi te ljudi znali.pozz
Pa ti si se to razbesneo? Joooooooooj... Nemoj. Videcemo se ti i ja za par godina, upao ja u trijumf ili ne... Pa cemo videti ko ce sta da radi i za koga.
Old 19-08-2008, 08:59 PM   #77
master29
Banned

Quote:
Pa ti si se to razbesneo? Joooooooooj... Nemoj. Videcemo se ti i ja za par godina, upao ja u trijumf ili ne... Pa cemo videti ko ce sta da radi i za koga.
e sad si me nasmejaoooo,vrlo si vickast.
Old 19-08-2008, 09:02 PM   #78
Wookee
Junior Member

Quote:
e sad si me nasmejaoooo,vrlo si vickast.
Dobro je... Bar jedna pozitivna stvar u svemu ovome. Uzivaj. I uradi dobro tu pesmu Milici. Zasluzila je. Over and Out.
Old 19-08-2008, 09:05 PM   #79
master29
Banned

Quote:
Dobro je... Bar jedna pozitivna stvar u svemu ovome. Uzivaj. I uradi dobro tu pesmu Milici. Zasluzila je. Over and Out.
Ne znam engleski,napisao sam ti da sam ne sk ol ov an,molim prevod...pozz
Old 19-08-2008, 09:10 PM   #80
Wookee
Junior Member

Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules