|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ovo je razlog zasto smo se osetili isprozivanim. Veruj mi, da hocu da se svadjam sa tobom, do sada bih te sazvakao komentarima. Kao sto vidis, daleko sam od glupog i naivnog. Stao sam u odbranu ljudi koji ne zasluzuju da se tako o njima prica. Opet stvaras tenziju. Zasto tih 50 nisi doveo Milici, da joj otpevaju pratece za dzabe? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Banned
|
![]()
Ja tebe ne kapiram uopste...ali majke mi,sto si se onda prijavio za trijumf kad te nista ne interesuje,zbog bakinih kolaca?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Pro Member
|
![]()
Pa onda si pogresio adresu. Trebao si da se prijavis na Grandovu audiciju, od ove zajebancije se nes' 'leba najesti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Hhahahaha... Pravio sam razliku izmedju sebe i ostalog estradnog sljama, a ne izmedju mene i tebe... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Pro Member
|
![]()
Stvarno, kakav nedostatak harizme kod svih ovih ljudi. Stvarno, niko, ali niko ne izgleda kao buduca "zvezda", strasno... Pa ja lichno znad desetinu ljudi koji i bolje pevaju i bolje izgledaju, bez preterivanja... Cela ova pricha mi je tako jeftina da boli. Da se ne uvrede ljudi koji su "upali" ili nisu a chitaju ovo, sve najbolje vam zelim... E da, i stajling tj. odeca uchesnika mi je skroz Kineski buvljak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Pa mozda nemamo para za bolje... Niko jos nije upao, i zato je smesno ovoliko se raspravljati. Meni je namera bila da odgovorim ljudima na nesto sto ih mozda interesuje, ali vidim koliko je nas narod ogorcen. Bili dobro ili losi, volimo to sto radimo, i niko nas u tome ne gura. Zato mislim da zasluzujemo podrsku. Nisu mi krivi sto smo izabrani, a neko bolji nije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|