|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
hteo sam ih ofarbati nekom polu disperzijom,ali nisam siguran da li bi to umanjilo njihovo svojstvo,cuo sam da moze to ali treba prvo staviti podlogu pa onda boju preko toga.interesuju me vasa iskustva sa tim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ja sam ih kupio neofarbane i pitao sve na licu mesta. Da, ide prvo podloga, pa poludisperzija. Uticaj na zvuk je verovatno zanemarljiv, a u najgorem slucaju - mali. Neobradjene ne znam da li treba ostaviti jer mi izgledaju kao da mogu vremenom da se krune i prljaju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Mi smo farbali azma ploce sa paint brushom... Znaci 'auto lak' sprejevi u kompresor i grafiti na njih. Ispalo je banja, razliku u zvuku nisam cuo :]
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Moze, ali ne odma.. Jer to nije radjeno kod mene nego kod ortaka na primorju.
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
who see?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Aha
![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Brate da ne vjerujes.... Dovlacili smo ih iz KG, i na kraju ih slucajno vidim km od stana u PG po gotovo istoj cijeni
![]() Pravi retardi... Ovako nas jos doslo skuplje s transportom
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
hehe.. da ne verujesh kad sam ishao da ih naruchim u kg, udario me auto na sred gradskog trga i nosio me 2/3 metra dok matorac coravi nije provalio da me razvlachi po trgu ko zvaku jbt..
elem, nisam znao da su naboli studio.. svaka chas.. kolka je soba? kad su radili to? ortak moj, mozda ga poznajesh iz hn-a je valjda.. masny ga zovu.. marko sa dredovima me zvao jednom kod who see-a u studio pre dve godine.. al me mrzelo da izlazim iz kuce.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ihhhh, pa mi smo josh dobro prosli... Jesi li tuzio starog chichu i uzeo azma ploce od odstete? Priznaj!
![]() Znam masnog ![]() Ma skoro je to radjeno, prije 3-4 mjeseca... Soba je 4x4 odprilike... Jos nemaju monitoring, a ni pristojan MIC, ![]() ![]() I nije to u HN vec u KO.... Nego da ne off-topicujem vishe ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pmoc oko maticne ploce | Demo | Computer Hardware | 4 | 24-05-2009 11:25 PM |
Foxconn ploce | Nemania | Computer Hardware | 5 | 20-10-2007 04:06 PM |
Azmafon i AD 5 ploce-kamion | CDLC | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 15-09-2007 01:09 AM |