|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
ma ne.. umoran sam samo, pa ostajem nedorechen.. kapiram da bi dobro zvuchalo ako bi im dao po notama kako i to..
al ja ne znam note da pishem.. hahahhah... a da sam probirljiv, znam te znash me.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
tps nije los zaista. pogledaj da ga uparis sa jos necim ne bi li dobio nesto blize... mozda ew symphonic? ili mozda colossus?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
"upario" ga sa 4 stvari.. i opet mi je plastika.. nakachicu kasnije.. mada, mozda ga nisam skroz provalio, jbg..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
heat, ja sam koristio Gary Garritan Jazz And Big Band...i ?ta da ti ka?em...u počeku sam bio odu?evljen sa njim , preporučivao ga ljudima i to...međutim , smorilo me ?to mora? da pravip sekcije, jer on mo?e da svira samo monofone pojedinačne instrumente, tako da mi za sekciju nije i?lo s njim...međutim , iz njega mo?e? da izvuče? odlične solo trube i flugel-horne!!! Probaj ovo, kod mene ov radi ponekad : Naime, po mom ukusu , Korg M1 ima dosta solidne brass-ove! A, hvala bogu, postoji i soft verzija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
daj povezi me sa lerdijem tih soft verzija.. ubishe ma_____..
inache garritain mi je bash bash tanak.. evo sad se nerviram jer ne mogu bash nishta da dobijem.. a htedoh da provaljujem tps, al ne radi kad se digne neki od sonnox plugova.. da popizdish.. ![]() Last edited by kejkz; 27-07-2008 at 04:13 PM. Reason: auuu, kao da ste od juce ovde.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
banned
|
![]()
Nemoj da vas obojcu banujem zbog sirenja piraterije. Opomena pred iskljucenje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
a smajli? stavi smajli molim te!
![]() btw, nisam znao da ne smesh ni link sajta koji je ubiven da stavish na forum.. sry.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Da li je neko probao od Bigfishaudio First Call Horns? Boje su dobre a ima i nekih gotovih rifova. Zatim tu je i ChrisHein Horns pa Psychic Horns (Q Up Arts) u giga verziji.
Evo i linkova da poslusate http://www.bestservice.de/detail.asp...a195p252p79p89 http://www.bigfishaudio.com/4DCGI/de...l?:::::::::769 http://www.quparts.com/cgi-bin/cp-ap...ME:gigasampler Last edited by VladaB; 04-08-2008 at 09:25 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
taman sam hteo da kazem da niko nije pomenuo chris hein horns.. javljam chim probam.. sada chekam da stigne paket.. inache po demoima ja sam odushevljen.. danas naleteo na to..
sori.. kasno sam video post... ove ostale nisam probao poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
Sta bi sa ovim Sale ? Kako prodje sa hornama
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Solo instrumenti & VST plug-ins | sasa.ivkovic | Audio Software | 1 | 02-04-2009 02:51 PM |
aran?iranje (konstrukcija) brass sekcije? | makaay | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 01-09-2006 08:15 AM |
:: Universal Audio Solo 110 / Solo 610 :: | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 14-10-2005 04:55 PM |