Go Back   Rumski Forum > Rumski > Obavestenja

Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 27-06-2008, 12:29 AM   #1
Shekimon
Junior Member

Shekimon's Avatar

Thumbs down Re: ruDAW XTM (OSX i WIN)

E Super!!! ..I ja chestitam ljudima ..bash sam svugde trazio neke konfiguracije,kompove koje bi reshili moje elektronsko - muzicharske probleme i unapredili produkciju ..ja inache radim bahato sa puno vst plagova i volim da imam bezobrazni komp koji to omogutjuje .

Kad ono vidi-vidi -- evo-evo..
kod nas ima neko ko to sklapa i to kako vidim jako lepo izgleda a nadam se i da shiba bez problema(niht problemi ,niht nekompatibilnosti)..voleo bi da izchekiram neku mashinu ako moze

...ovaj pc win xp bazirani je skloniji mojim potrebama a hteo bi da ima skroz bezchujan sistem ,,meni je komp na podu pored nogu i smeta mi shum dok radim monitoring ,,to bi mi unapredilo ne samo produkciju nego i zivot,,,,,----Zdravi bili---
Shekimon is offline   Reply With Quote
Old 29-06-2008, 08:10 AM   #2
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Default Re: ruDAW XTM (OSX i WIN)

Hvala na podrsci Shekimon. ruDAWi su prakticno necujni, jer ako imas barem jedan uredjaj koji pusta bilo kakav shum (pa cak i TFT monitori znaju malo da zuzuckaju) on ce nadjacati zvuk masine. To znaju mnogobrojni kupci ruDAWa.

Prati deshavanja na forumu, i na glavnom sajtu, jer evo vec sad ima najava i promjena...

diviner is offline   Reply With Quote
Old 30-06-2008, 11:32 AM   #3
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: ruDAW XTM (OSX i WIN)

Quote:
Originally Posted by diviner View Post
Hvala na podrsci Shekimon. ruDAWi su prakticno necujni, jer ako imas barem jedan uredjaj koji pusta bilo kakav shum (pa cak i TFT monitori znaju malo da zuzuckaju) on ce nadjacati zvuk masine. To znaju mnogobrojni kupci ruDAWa.

Prati deshavanja na forumu, i na glavnom sajtu, jer evo vec sad ima najava i promjena...
apsolutna istina! Externi hdd rack na stolu mi zujka, i dok ga ne ugasim (u akusticki tretiranoj reziji), ne cujem RuDaw kuciste..
Arthur is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules