|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |||
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() Nema probleja..šaljem ti beat! Quote:
Hvala na pozitivnom komentaru Ogi , mogu ti reći da si prilično u pravu za sve zamjerke koje si primjetio! Živa istina - vokali su dosta tiši nego što treba! Što se tiče bass linije..to je čisto mimimonsta koji je blago kompresovan, tako da bi malo eq-a ili nekog tube-a vjerovatno poravili stanje, al s obzirom da je prilično suv - tj iz soft sinta - dosta dobro zvuči i ovako, zar ne? Takođe, i na masteru nema nekih ozbiljnijih zahvata - samo malo vintage warmer-a ! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
remix je apsolutno tvrdji od originala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Quote:
e, da ...evo ja kvotujem sebe ko ludak ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Aplauuz baltazare!
![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
@balti: shto se mene tiche, meni je sve jedno.. mislim da bi tebi zbog tebe, bilo bolje da mu bacish neki drugi.. poshto bi bilo glupo da se na netu/izdanju/gde god nadju dve pesme sa istim beatom.. mislim, bar ja to ne volem.. al ono, na tebi je da odluchish..
@bezsmisla: definishi "tvrdo".. poshto drugachije kapiramo stvari, izgleda.. edit: @balti opet: el cesh bacati na mix tu traku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Ne kontam te na šta misliš...
![]() mada, ja izgleda dosta bolje radim kad imam vokale...jer ako me puštiš da radim beat , tada odem predaleko...uvijek na neki način odem van hip hopa ![]() Last edited by balthazaar; 13-06-2008 at 04:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
nema veze ako odesh predaleko. predaleko je dobro.
btw, pitao sam te da li si bacio kukiju na mix? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
skica - ajmo znalci | makaay | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 25-05-2008 03:38 AM |