|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Moderator
|
![]()
hahahaahh.. jel te iscimao da mu smixash rmx?
![]() ja lepo rekoh, daj meni. nemoj smarati choveka.. a on nenene.. dacu kejkzu.. ![]() @tribal: pa reper si, normalno da ti se vishe dja original.. tvrdji je.. :0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Senior Member
|
![]()
Ma nisam ga ni slusao na nekim dobrim zvucnicima da bih cuo taj bass ali na sluskama (za komp, gaming) i nekoj mini liniji zvuci korektno. Svidja mi se i vokal.. Na onoj stvari za Beograd mi je zvucalo nekako losije od ovoga.. Sada zvuci super..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Moderator
|
![]()
Remix zvuci "tvrdje" od originala. Odlican posao Baltazare.
Ono sto su mi zamerke su tihi i neubedljivi vokali kod remixa. Takodje mi je zamerka (ali blaga) donji opseg, koji iako bolje resen nego kod originala, trazi da se jos malkice utegne, da bi dobio konacan oblik. Kontradiktorno tome, a ustaljeno inace kod soft synth basova je da njegova gornja laga zvuci tanko i iskace, pa tu mora da se posveti vise paznje kako bi ceo bass dobro lezao u slici. Jos jedina zamerka na Baltazarov rad je jedna "pogresna" harmonska funkcija gde si na pocetku brejka ceo takt na tonicnoj funkciji umesto na dominantnoj (pre onog "...Svaki je dan meni dobar..."), ali to ne mora nista da znaci, osim sto bih ja drugacije. Moze i ovako. Dobro je ![]()
![]() |
#54 | |||
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() Nema probleja..šaljem ti beat! Quote:
Hvala na pozitivnom komentaru Ogi , mogu ti reći da si prilično u pravu za sve zamjerke koje si primjetio! Živa istina - vokali su dosta tiši nego što treba! Što se tiče bass linije..to je čisto mimimonsta koji je blago kompresovan, tako da bi malo eq-a ili nekog tube-a vjerovatno poravili stanje, al s obzirom da je prilično suv - tj iz soft sinta - dosta dobro zvuči i ovako, zar ne? Takođe, i na masteru nema nekih ozbiljnijih zahvata - samo malo vintage warmer-a ! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Member
|
![]()
remix je apsolutno tvrdji od originala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Banned
|
![]() Quote:
e, da ...evo ja kvotujem sebe ko ludak ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Pro Member
|
![]()
Aplauuz baltazare!
![]()
![]() |
#58 |
Moderator
|
![]()
@balti: shto se mene tiche, meni je sve jedno.. mislim da bi tebi zbog tebe, bilo bolje da mu bacish neki drugi.. poshto bi bilo glupo da se na netu/izdanju/gde god nadju dve pesme sa istim beatom.. mislim, bar ja to ne volem.. al ono, na tebi je da odluchish..
@bezsmisla: definishi "tvrdo".. poshto drugachije kapiramo stvari, izgleda.. edit: @balti opet: el cesh bacati na mix tu traku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Banned
|
![]()
Ne kontam te na šta misliš...
![]() mada, ja izgleda dosta bolje radim kad imam vokale...jer ako me puštiš da radim beat , tada odem predaleko...uvijek na neki način odem van hip hopa ![]() Last edited by balthazaar; 13-06-2008 at 04:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Moderator
|
![]()
nema veze ako odesh predaleko. predaleko je dobro.
btw, pitao sam te da li si bacio kukiju na mix? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
skica - ajmo znalci | makaay | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 25-05-2008 03:38 AM |