|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ne bih se slozio da nema niceg spec .... radi se o R n B , ne o etno pop muzici ![]() Bar sam ja tako shvatio ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Ja sam samo izneo,kako se tehnicki usnimava,bar su meni tako trazili kad sam radio neki film,nisam mislio na muzicki zanr.Izvino g.max sta je to R n B,prvi put cujem ja radim samo,kako ti rece etno pop muziku.E usput Sale dacu ti Solidtube to koriste narodnjaci,pa ako slucajno budes snimao nekog Sabana obrati se meni ovako mi je zao sto sam se ukljucio,max ce sve lepo da ti objasni.pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
SuperModerator
|
![]()
...btw, odlican mikrofon za duvace
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Max,opusteno nista nisam isprojektovao,samo sam tehnicki hteo da pomognem.Kakva je razlika dal se svirao R n B ili Jazz ili bilo koji drugi pravac.Nisam napisao kako treba da sviraju nego kako da ih Sale usnimi,nista dalje.A ti se uvek sve povezes sa nekim folkom(kad sam ja u pitanju),ne razumem te ali uopste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
uu ljudi hvala..
![]() elem, tromboni su mi uglavnom u pozadini.. a poshto mi treba neshto tipa "big band" (shto se trombona tiche) moracu da menjam mikrofonima pozicije i samog sviracha da mrdam po sobi da mi ne bi sluchajno ubo kontrafazu.. aj sad cu da vidim da vam okachim par stvari na kojima mi trebaju fino odsvirani zivi instrumenti.. pa da chujete stil.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
ej! vas dvojca, spustite loptu.. pogotovo ti mire, verujem da max nije imao nameru da te isproziva niti da ospori tvoju profesionalnost...
ajte ljudi shta vam je.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sempl Trube | Domestos | Audio Software | 7 | 13-09-2009 01:54 AM |
Snimanje trube Bb - u zivo i studijski | alfom | Audio Produkcija - Tehnike | 19 | 11-04-2005 07:36 AM |