|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#551 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() i opet sam u fazonu da snimamo direkt.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#552 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Moderator
|
![]()
pa realno.. za ono shto ni sviraju (neki punk/dnb fazon), moze komotno sve da bude itb.. chak i poshto je bassista uglavnom neuvezban (jer je na shljaci 24/7 - rts i prenosna tehnika jbg) lakshe je warpovati ako ti je suv signal..
![]() ![]() Last edited by HeatMan; 27-05-2008 at 01:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pricam za gitaru , jer sam stekao uslovni strah od tih simulatora .... tj verovatno ja nemam blage veze , jer to uvek ispadne slaba tacka u onome sto radim ..... ( kad su simulatori ) Ali ako Off nadje kombinaciju za onaj line 6 gold ....... dacu pare , pa cu da se ozbiljnije pozabavim spravicom ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Moderator
|
![]()
znam za to sa zicama, i to uglavnom ostavim basistu jako blizu geminija (koji uglavnom hvata sobu) da se chuje tandrkanje..
btw, shto se tiche simulatora, kazem ti.. evo poslushaj ove pesme hsto sam kachio dole na promociji radova, na jednoj je gibson les paul na drugoj je neka signature gitara.. uhh.. nikako da jbno zapamtim kako se zove gitara.. ![]() ![]() probaj, majke ti, sa boljom gitarom.. mozesh sigurno izvuci fin zvuk.. pogotovo shto si to ti, jbg... poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Moderator
|
![]()
pa onda ne znam.. onda sam ili ja gluv il mi sluchajno pashe samo zvuk ove dve gitare.. mada, voleo bih da probam i telecastera da uporedim..
![]() ![]() btw, onaj vasilov disk.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Aaaaa , kod tebe su diskovi ??? He he he he .... YOu tube .... chudo ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Derrick Carter Studio slike | Hollywood | Produkcija Elektronske Muzike | 47 | 27-08-2008 02:26 AM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 04-12-2006 02:50 PM |