Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Dizajn i konstrukcija studija

Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 27-05-2008, 12:55 PM   #551
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Slike vaših studio-setup-ova

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
ti si bre bolestan mladic ajd ako ti je visak, doteraj tu Mesu do mene u Underground, skloniste je, moze do jutra da se svira glasno, cisto da ti ne skuplja prasinu
hahah.. aj videcu sa ortakom da ga doguramo do tebe.. a ako ne, dodji svrati da chujesh kako svira.. doneli su i redenta (neko ogromno opasno pojachalo za koje ne znam da li je regent ili redent) i marshall bassmana..

i opet sam u fazonu da snimamo direkt.. hahahah.. al jbg, aj kao oni su vishe u fazonu zive svirke..
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2008, 01:01 PM   #552
Max
Pro Member

Default Re: Slike va?ih studio-setup-ova

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
hahah.. aj videcu sa ortakom da ga doguramo do tebe.. a ako ne, dodji svrati da chujesh kako svira.. doneli su i redenta (neko ogromno opasno pojachalo za koje ne znam da li je regent ili redent) i marshall bassmana..

i opet sam u fazonu da snimamo direkt.. hahahah.. al jbg, aj kao oni su vishe u fazonu zive svirke..
Sta ti je mlada generacija

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2008, 01:25 PM   #553
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

pa realno.. za ono shto ni sviraju (neki punk/dnb fazon), moze komotno sve da bude itb.. chak i poshto je bassista uglavnom neuvezban (jer je na shljaci 24/7 - rts i prenosna tehnika jbg) lakshe je warpovati ako ti je suv signal.. al jbg, aj kao trudimo se i ovako.. ne bunim se..

Last edited by HeatMan; 27-05-2008 at 01:27 PM.
Old 27-05-2008, 01:46 PM   #554
Max
Pro Member

Quote:
pa realno.. za ono shto ni sviraju (neki punk/dnb fazon), moze komotno sve da bude itb.. chak i poshto je bassista uglavnom neuvezban (jer je na shljaci 24/7 - rts i prenosna tehnika jbg) lakshe je warpovati ako ti je suv signal.. al jbg, aj kao trudimo se i ovako.. ne bunim se..
Ma za bas si potpuno u pravu , ja ga uvek snimam pravo u DI pa u kartu , jer bas mozes uvek da reampujes ..... mada ( osim u nekim slucajevima ) najbolje i prolazi kao line ....... jos jedan trik koji sam cuo od Bassystema ..... neki akg 451 ili nesto slicno na zice , da pokupi tandrkanje ........ do jaja

Pricam za gitaru , jer sam stekao uslovni strah od tih simulatora .... tj verovatno ja nemam blage veze , jer to uvek ispadne slaba tacka u onome sto radim ..... ( kad su simulatori )

Ali ako Off nadje kombinaciju za onaj line 6 gold ....... dacu pare , pa cu da se ozbiljnije pozabavim spravicom

Pozdrav
Old 27-05-2008, 02:12 PM   #555
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

znam za to sa zicama, i to uglavnom ostavim basistu jako blizu geminija (koji uglavnom hvata sobu) da se chuje tandrkanje..

btw, shto se tiche simulatora, kazem ti.. evo poslushaj ove pesme hsto sam kachio dole na promociji radova, na jednoj je gibson les paul na drugoj je neka signature gitara.. uhh.. nikako da jbno zapamtim kako se zove gitara.. elem, obe gitare su paprene, i zvuk kroz line in im je takav. propustio sam ih kroz ni-ovu simulaciju comboa i dobio fin zvuk.. chak i sa distorzijom.. tj overdriveom.. a clean je tek smrzavanje.. onda sam ubo mog squiera i krenula mi suza.. jbg, razmazio me gibson.. jbt, kako se lako svira.. uhh...

probaj, majke ti, sa boljom gitarom.. mozesh sigurno izvuci fin zvuk.. pogotovo shto si to ti, jbg...

poz
Old 27-05-2008, 02:18 PM   #556
Max
Pro Member

Quote:
probaj, majke ti, sa boljom gitarom.. mozesh sigurno izvuci fin zvuk.. pogotovo shto si to ti, jbg...

poz

Nisam nikada ni probao sa losom ..... nema oko mene losih gitara .... , a ni losih gitarista ..... osim mene , naravno

Pozdrav
Old 27-05-2008, 02:25 PM   #557
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

pa onda ne znam.. onda sam ili ja gluv il mi sluchajno pashe samo zvuk ove dve gitare.. mada, voleo bih da probam i telecastera da uporedim..

btw, onaj vasilov disk.. gde je nashao george carlina? zaljubio sam se.. nashao sam srodnu dushu, napokon.. .
Old 27-05-2008, 02:34 PM   #558
Max
Pro Member

Quote:
pa onda ne znam.. onda sam ili ja gluv il mi sluchajno pashe samo zvuk ove dve gitare.. mada, voleo bih da probam i telecastera da uporedim..

btw, onaj vasilov disk.. gde je nashao george carlina? zaljubio sam se.. nashao sam srodnu dushu, napokon.. .
Nisi gluv .... samo zavisi sta zelis da postignes .... aj ne mogu daa postignem ono sto zelim da cujem .....

Aaaaa , kod tebe su diskovi ??? He he he he .... YOu tube .... chudo

Pozdrav
Old 27-05-2008, 03:16 PM   #559
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Nisi gluv .... samo zavisi sta zelis da postignes .... aj ne mogu daa postignem ono sto zelim da cujem .....

Aaaaa , kod tebe su diskovi ??? He he he he .... YOu tube .... chudo

Pozdrav
pa jbg onda.. btw, imam za vas dvojcu hrpe i hrpe comedy centralovih emisija i stand upova i gluposti.. od carlos mencie do eddie murphy-a..
Old 27-05-2008, 04:04 PM   #560
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Quote:
na koju verziju mislish tone laba? se? 300 dolara.. nije neshto skupo, jbg..
Tone lab LE. Neces se prevariti. Ne moras se cackati sa pojacalima (sto te ocigledno mrzi (((: ), a dobijes jako dobar zvuk. I lampa je lampa
dawid is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules