|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Najgenijalnije je ?to u feedback mo?e? ubaciti low pass odnosno high pass filter. LFO-e mo?e? syncati u fazu, protufazno, ili potpuno nezavisni. Feedback se mo?e invertirati(!!!) - znaći mo?e i Flange da radi? sa time! A ne samo Chorus. A mo?e? i skroz bolesne stvari radit. Npr izlaz efekta iz pvog bloka ?alje? na ulaz drugog a taj izlaz potom ?alje? u feedback od prvog, podesi? različita vremena i različite brzine i dubine LFO-a i da vidi? ludila. Quote:
Vidi, imam ovde puni rack analognih chorusa i delaya: ![]() Na svakoj od ovih sprava koju vidi? mogu napraviti chorus (iznimka: Aphex 661 kompresor). Ovaj rack nebih mjenjano za NITI JEDAN Eventide Chorus na svijetu! ![]() Last edited by Don Solaris; 05-05-2008 at 09:43 AM. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() OT: Evo jedna "rampa" na lijevo taman za stavit do tvojeg MCI: ![]() Last edited by Don Solaris; 05-05-2008 at 11:28 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
![]() nije to lose ali nije ni spica..... kupit sigurno necu, a pola ovog oz rampe imam a pola imam bolje ![]() pa zato sam sretan s eventide a ima ga i rampa ..ti si misli zasto.....JEDNOSTAVNO NAJ JEBENIJI STROJ NA SVIJETU ZA MALE PARE JE H3000 DSE ili DSX nema dvojbe u tome ![]() see ya |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Hvala vam ljudi na savjetima. Morat cu prostudirati sve savjete pa na kraju odluciti..
Eventide mi se cini ok izbor. Vidit cemo--- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Ma neeeeeeeeeeee......... jaooo. Mislim da imamo nesporazum u komunikaciji. Pričamo o ovome uređaju: Quote:
![]() Kada bude topic o H-3000 ja ću biti prvi koji će mu se pokloniti. To je mislim jedna od prvih high-end sprava na svijetu koja je uvela onaj modular patchbay i koja dan danas dr?i cijenu od 1500$. H-3000 je san snova!!! ![]() Kad padne ispod $1000, ja kupujem! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ja bih ga ipak prvo probao na tvom mjestu, Don. inace zna se naci H3000SE za ispod soma. bez problema.
@Relis: ne treba ti dva chorusa. nije smisao da vozis dual mono u to. chorus efekt se najcesce koristi ili mono in->mono out, ili mono in->stereo out, da ti ga proseta po stereo slici. uz debljanje i modulaciju , to je i smisao chorusa. od jeftnijih sprava koje dobro zvuce, EHX polychorus, MXR ChoralFlange, TC Electronics SCF superprecizan ali nesto hladniji (tipican TC). BOSS CE-2. ili ako hoces da trosis pare, jedan od najboljih ikad: BOSS CE-1 (oko 260 dolara u americi, in nije tako puno obzirom na kurs). ako hoces jos vise para da spič*aš onda je absolute najbolje sto sam cuo: AnalogMAn Chorus/Bi-Chorus i pogotovo Diamond HALO. ne sjecam se, oko $350 ili više. ima ih oba moj frend. potrazi malo demose na diamond i analogman site-vima. fenomenalno. chorus na H3000 je stvarno fenomenalan od ono sto znam sa ploca.. jest drugaciji od bilokojeg analog chorusa.. ali jednako muzikalan. (poslusati 4AD izdanja, this mortal coil i cocteau twins, chorus na gitarama i yamaha CP80 piano itd). jendog dana bih ga volio dodati , ali prvo kod rogine da ga malo provrtim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
?to se kupovine tiće. Ako ima Roginator, mora da je dobro, kupit ću i ja. To je najjednostavnija jednad?ba koju koristim i za sada funkcionira bez gre?ke !!! ![]() ![]() ![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||