|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Pozz. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Najlepse bi bilo da radi SOKOJ pa da lepo poklonis pesmu a ako je dobra naplatis na osnovu autorskih prava, ovako mora da u startu imas cifru
![]() Ja sam svoje prve dve dao dzaba ali su bile iskreno bezveze i snimio ih je neki lik za Renome ![]() ![]() ![]() Znas kako, da ne duzim pricu: ti sam odredi neku cifru koja te zadovoljava, a ako je pesma nesto posebno ( svi mi znamo kad jeste ![]() Najbitnije je da volis to sto radis i da uzivas u svakom trenutku, u svakom delu teksta... kad krenes u to sve, najbolje ces shvatiti svoje zadovoljstvo i svoj put! ![]() Uzivaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Hehehehe...
Ko se poslednji sali, najsladje se sali... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
He, he, he...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Jel' moze neko da mi kaze kako neki anonimus moze da dodje do nekog renomiranog pevaca i da mu ovaj izvede kompoziciju (koju bi dobio dzabe), a da ga pritom ne uvrne? Pretpostavimo da je pesma dobra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Tesko.mnooooogggggooooo tesko,uzasno tesko.....Kreni od ne renomiranih pevaca,polako dugacak je to put.Nebi da ti ubijem volju ali dok dodjes do toga da das nekom renomiranom interpretatoru pesmu maras pre toga nesto imati iza sebe,veruj mi ni dzabe nece ako nemas zvucno ime......Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kako prodati pjesmu? | Hepek | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 06-11-2009 02:22 PM |
pomozite da nadjem pjesmu | balthazaar | Pricaonica | 31 | 02-11-2009 05:25 AM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |