|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
mod?rateur analogue
|
![]()
fischek i ja smo o toj njegovoj dilemi raspravljali x puta preko PM-a. za ono sto on hoce za mene dileme nema da je Andromeda bolji izbor. Vangelis, Jarre, Fahrenheit..tu bez pravog VCO-a nema nista. ajd da je reko psy trance, ambient itd itd.. druga stvar.
Quote:
Quote:
hehe samo cekam, za par godina. kad ih nece vise bit u prodaji.. kad bude cijena isla gore i gore.. i onda kad krene kukulele.. jer, statisticki dokazano, trziste je razmazeno. prije 10godina, ljudi bi dali svoju djecu za pravi 16 polifoni analog sint. jer ga nije bilo. kad ga ima onda im je preskup. a kad ga opet ne bude, onda ce placat silne pare. zato da budu face.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Idealno bi bilo kad bih imao obe sprave na raspolaganju na jedno mesec dana, pa da se igram sa babama i zabama da bih video da li vise volim babe ili zabe, ali to je nemoguce. Super je zakljucak da VA vise nije samo emulacija analognih sprava. Sta mislis da mogu Nord i TI sto analogne sprave ne mogu (verovatno svaki pojedinacno posto se medjusobno razlikuju)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
neznam nikog u BG ko ga ima. ali ako slucajno svracas u ZG, svakako si dobrodosao da svratis.. i sarafis sprave..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
ima ga neko jer sam Andromedu prodao tamo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mod?rateur analogue
|
![]()
mislim ne poznam nikog osobno.. znam da ima.
@fischek: moze nema problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Andromeda - jel' vrijedna toga? | relis | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 74 | 30-05-2008 09:06 AM |