|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
Znaci nista od mog piva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS Moze "S&N Studio" |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
s&m :]]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
A jel' decak ili devojcica?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
a shto je to toliki problem? evo, ja kad sam smishljao ime studija, jednostavno me udarilo u lobanju "studio Gajba".. i kad pogledash dublje zashto se tako zove, pre svega uvek je bio po gajbama (tj. tamo gde sam ziveo, al sad to nije vishe nije sluchaj, nazalost), sa druge strane, meni prva stvar koja mi padne na pamet, kada chujem rech GAJBA je - utochishte.. a ovo je bilo utochishte gde su se ljudi skrivali od loshe muzike.. shto, takodje, vishe nije sluchaj... hahah..
elem, samo ti bi trebalo da znash kakvo ime pashe studiju, i zashto to bash tako.. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kako najbolje sredit ovaj prostor za studio?pls | ninowash | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 08-05-2009 12:36 AM |
Giga studio na posebnom kompu ! Kako ? | Mildra | Computer Hardware | 4 | 17-02-2007 02:20 AM |
kako da napravim mini studio ?? | pinga | Dizajn i konstrukcija studija | 22 | 18-08-2006 04:41 AM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |