|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
jbg... mogu samo da ti kazem da to nije normalno i da to ne treba da se desava... znaci sigurno ti je negde ukljucena neka opcija koja ti pravi zvrcku...
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
trazio sam i po netu, i gomila ljudi ima taj problem. kao sto rekoh, to nije neka velika tishina, mozda i nisi imao potrebe da pravis takvu varijantu loop-a, pa nisi obracao paznju, ali ako te ne mrzi, molim te, uzmi bilo koji wav fajl, sredi ga da nema tishinu ni na pocerku ni na kraju i konvertuj ga u mp3. ubaci mp3 u sound forge i vidi da li se pojavila tishina. ako uspesh to da odradish i da sve bude ok, poshalji mi shta si koristio za convert tj. koji codec (ime i verziju) i iz kog programa. bio bih ti vecno zahvalan...
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() Pozz
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
a sta fali auditionu?
![]() eto opet gremlini... ima li neko gremlinomor? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ako sam dobro razumeo, kada loop exportujes u mp3 na pocetku imas delic tisine? Pa to je normalna stvar za mp3. Zasto bi uopste koristio mp3? Ako koristis onda moras uvek da seces. U fruity-u ima opcija pri exportu, LEAVE REMAINDER, tako nesto ali ona vazi samo sa exportovanje .wav fajlova. Koliko znam, mp3 u vek ima malu tisinu na pocetku.
Mozda postoji resenje ali ja nisam cuo za to! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
e to mi je problem sto meni wav radi odlicno, ali ....
uletela mi je neka varijanta da radim loop-ove za ringtones, i lik `oce da se kraj nastavlja na pocetak, shto je, jel te, i normalno.... Ja mu uradio kraj fade out - pocetak fade in, i to je bili, kao, to... medjutim..... ne !!! on oce da se pesma na kraju nastavlja na pocetak i ja to odradim - wav.... probam.... radi sve ok..... export mp3.....netjeeeeeee a u tripu sam da bi to morala da postoji neka varijanta.... i gde da pitam nego ovde..... BTW jel si mislio na Adobe audition???
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Nisam mislio ni na jedan softver posebno. 99% sam siguran da pri konvertovanju u mp3 mora da postoji ta tisina.
A zasto ne bi .wav koristio za ringtone? Jednostavno, exportuj mono (bice znatno manji fajl, a stereo ti i onako ne treba na telefonu) i malo losiji kvalitet kako bi fajl bio manji i svi zadovoljni. Probaj tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Drum loop | Zid | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 29-08-2005 06:58 AM |
software za seckanje loop-ova? | SumAnuT | Audio Software | 15 | 21-05-2005 07:49 PM |