|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
Pro Member
|
![]()
Ako cemo da se vredjamo, ni tebi frizura nije bas najbolja. Ali moj fen ima garanciju, i nebih bas da to zajebem bez razloga, a pogotovo ne radi neuspelog pokusaja restauracije.
Last edited by LACKY; 04-04-2008 at 03:21 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Member
|
![]()
E u Monte Karlo ne smem,oce zena da bije,letenja se plasim mnogo i sta mi onda ostaje nego penim na krsine.A sto se tice gabarita vara te slika i to veoma.A i na kraju ako ti je mali ti kupi 5 komada kao cika Blackbird.Vuce ih ko luda Nasta po celoj Americi,ne moze tetka Martina da peva dok ne vidi 5.1 Paragon formaciju ispred sebe.Artiljerijska priprema pred svaki koncert.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Member
|
![]()
Ej bre,vas dvojica ste bre mnogo neozbiljni za svoje godine,sta ce ovi mladji od vas da nauce.
Sram Vas bilo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Pro Member
|
![]()
Dali ti to na nas mislis?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Member
|
![]()
Da,
Na obojicu i na Lakija i na Simeta! |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Mason
|
![]()
Pa naucice gde da nadju delove za mixer... Samo... prvo treba vremeplov... pravo u 80-te, pa na buvljak kod Poljaka... Dva fena za kosu i jednu mashinicu za brijanje (made in SSSR)... sve to moze da se gurne u mixer i onda ce da radi bolje nego sto se da zamisliti
![]()
![]() |
#107 |
Pro Member
|
![]()
Lepo sam nam ja rekoa, da nepreterujemo, covek ce da provali da lupetamo.
Krhko je znanje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Member
|
![]()
Jedino sto si veceras pametno rekao to je WD40 i polir pasta,samo da se nadovezem WD mora biti domace proizvodnje,onaj agresivni sto na sebi ima nacrtan sraf i sarku od kapije,taj je najbolji,duboko ulazi i odnosi sa sobom hrdjavi zvuk,posle ti samo ostaje da sve lepo ispoliras, kad neko dodje da vidi kako sve sjaji ko pasja m**a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Pro Member
|
![]()
E burazeru, vidis da i mi konja i znaje za trku imamo!
Sta vi mislite tamo u API-ju, da se samo vi razumete u WD 40? |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Mason
|
![]()
Moze i tu da se ustedi... kazu da Coca-Cola to odradjuje kao od shale... a ako se stavi levak ispod srafa, pa u flashicu, onda moze i da se popije, pa gubitka gotovo i da nema
![]() ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 04-04-2008 at 03:47 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novi (analogni) Oberheim SEM !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 28-10-2009 11:55 AM |
Da li je Analogni mix Superiorniji od Digitalnog? | den | Audio Produkcija - Tehnike | 50 | 03-09-2009 08:52 AM |
OT: Analogni snimači | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 21-03-2008 11:20 AM |