|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
MCI Master
|
Quote:
SVE JE NABAVLJIVO I DA SE SERVISIRAT od apija, neva, ssla, mci, harrisona.............SVE pitanje samo ko ce to odradit i po kojoj cijeni!!!! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Hm, moram da te podsetim Rogina da si mi bas ti govorio kako je Orion visa klasa u odnosu na 2400, koji sam zarko zeleo i imao dobru priliku da kupim. Ja se ipak odlucujem za MCI, ali samo pod uslovom ako potpises ugovor sa mnom o odrzavanju i nabavci delova, i naravno moras da se uklopis u moje platezne mogucnosti hehehehehhe
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
MCI Master
|
da orion je moderniji i flexibilniji pult ali nikad nisam rekao da je bolji
naime sjecas se po rangu pultova sto sam rekao za 2400.... da orion je visa klasa...ali ne znaci da je bolji...tj...2400 je bio 100000 dem kad je bio novi znaci nije bas bio niza klasa ![]() a sto se tice odrzavanjna nije problem samo to ces skupo placat ... |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|