|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Da il je neko bio? I sta mislite o njima inace? Ja bejah i bilo je ODLICNO!
![]() http://www.sintezis.com.mk/ Last edited by fischek; 20-03-2008 at 01:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
pratio sam ih godinama, cini mi se da u zadnje vreme nema puno inovacija u njihovoj muzici....
Al to je to, ne moze se tu mnogo izmisliti! Dobar bend sve u svemu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Bas dobro zvuce uzivo - disciplinovani, precizni. Bas su profi, a i muzika je super.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Bas mi je zao sto nisam bio - video najavu, i zaboravio...
Po meni, oni JEDINO imaju pravo da nose casno ime "ethno" Svi ostali su blago receno linija manjeg otpora, ili realno foliranti i neznalice, tu mislim na SKORO SVE ethno bendove u Srbiji - cast izuzetku, od koga je sve pocelo (nazalost) alergican na ethno...
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
E Slowstar potpuno te razumem, kretao sam se u toj sceni godinama i na kraju ispizdeo od svih tih likova koji kuvaju corbu od svega i svacega i zloupotrebljavaju u nama arhetipski zapisane melodijske kodove....
nazalost evo dole na mom potpisu mozete cuti kako je to svirao moj bend svi snimci su uzivo i svi instrumenti originalni starinski pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Last edited by LACKY; 20-03-2008 at 11:08 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
ima izuzetaka
recimo Belo platno, Zapis....Izvor (vranje) sve u svemu netreba nista mrzeti cim se nesto mrzi tu nesto ne stima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Nista ja ne mrzim, pa ni Ethno, ali me nerviraju tipovi koji u svom primitivizmu i neznanju taj termin zloupotrebljavaju do bola, mislim u svojoj "svirci"...
Nema ih mnogo, samo oko 98%...
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ma Slowstar slazem se....naravski
Ali nisi ti reko to ....Lacky je reko da je etnomrzac...... nego treba kritikovati, i to da ti se nesto nesvidi je legitimno.....samo ne mrzeti to je malo hevi ma nema veze i ja s...m
Nema claen-a bez Twin-a https://myspace.com/poslednjemore www.myspace.com/aleksandarmilutinovic www.myspace.com/runomusic www.myspace.com/slovosveto www.myspace.com/beogradskacalgija www.myspace.com/serbianbyzantinchoirsaintsava Last edited by korenjak; 21-03-2008 at 08:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Nisam rekao da sam ja etno mrzac (jer bo sa 4 uradjena etno albuma to po prirodi nemogu biti), ves da je Slowstar. Nisam to ni izmislio, jer je sam u nekoliko navrata to izjavio. Pa posto je rekao da ima izuzetaka, zanima me koji su to izuzetci po njemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Additive synthesis | silicon science | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 32 | 18-08-2009 02:02 PM |
Alicia Keys sinoc u Areni | Eeva_r&b | Pricaonica | 7 | 16-10-2008 11:42 AM |
bio neko sinoc u posejdonu? | alavuk | Razno | 12 | 11-12-2006 02:02 PM |