|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ako je u pitanju neka ozbiljnija operacija, kao sto je timestraching nekog malo veceg fajla, ili recimo otpakivanje veceg rar-a, velicine DVD-a, racunar se sam od sebe iskljuci. Procesor je AMD Barton 2600, mada Wavelab na system information pokazuje da je AMD 2190...Imam Artic Cooler, ne znam sta bi bio razlog, a to se vec odavno dogadja, pa me brine.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
napajanje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Tačno, najvjerovatnije je pra?ina, a ako to ne pomogne u pitanju je napojna jedinica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Napajanje mi je 550w i rekao bih da dobro radi...ne znam kako se proverava njegov rad? Sad sam ga ocistio, od tone prasine, kao i hard diskove. Svaki hard mi ima svoj ventilator, tako da sigurno nije ni do njih. Rekao bih da se osusila pasta izmedju hladnjaka i procesora, pa sam je zamenio. Imao sam interesantnu pojavu prilikom editovanja, gde bi mi se u Wavelabu uz upotrebu L316 multimaximizera, redovno iskljucivao racunar, dok se to ne bi dogadjalo kad bi isti taj L316 koristio u Nuendu!
![]() diviner@ Nisam se setio da izvadim memorijske module sad cu i to da uradim. S kojim programom bi mogao najtacnije da vidim temperaturu procesora? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
nekako mi sve vuce na nekompatibilnost memorije
koji ram i koja maticna ploca? moj savjet ti je da odneses nekom tko je kvalificiran da tio provjeri jesu li ti ram moduli ispravni.. meni se to desavalo prije i rijesio sam problem zamjenom rama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ljudi, osusena silikonska pasta je bila problem! AMD se sad totalno rashladio i spreman je za nove radne pobede!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nov racunar se restartuje... | Gianfranco | Computer Hardware | 39 | 20-05-2009 06:49 PM |
Lap-top i racunar | Mogli | Computer Hardware | 7 | 12-03-2009 07:14 AM |
AutoREgulacija takta CPU gde se gasi? | korenjak | Computer Hardware | 6 | 15-03-2008 11:01 AM |