![]() |
Gasi mi se racunar
Ako je u pitanju neka ozbiljnija operacija, kao sto je timestraching nekog malo veceg fajla, ili recimo otpakivanje veceg rar-a, velicine DVD-a, racunar se sam od sebe iskljuci. Procesor je AMD Barton 2600, mada Wavelab na system information pokazuje da je AMD 2190...Imam Artic Cooler, ne znam sta bi bio razlog, a to se vec odavno dogadja, pa me brine.:(
|
Re: Gasi mi se racunar
napajanje?
|
Quote:
|
Tačno, najvjerovatnije je pra?ina, a ako to ne pomogne u pitanju je napojna jedinica.
|
Za pocetak prekontrolisi ovo sto je vec spomenuto, temperature i ocisti memorijske module (iz socketa usisaj prasinu usisivacem). |
Quote:
diviner@ Nisam se setio da izvadim memorijske module sad cu i to da uradim. S kojim programom bi mogao najtacnije da vidim temperaturu procesora? |
nekako mi sve vuce na nekompatibilnost memorije
koji ram i koja maticna ploca? moj savjet ti je da odneses nekom tko je kvalificiran da tio provjeri jesu li ti ram moduli ispravni.. meni se to desavalo prije i rijesio sam problem zamjenom rama... |
Ljudi, osusena silikonska pasta je bila problem! AMD se sad totalno rashladio i spreman je za nove radne pobede! :grin:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:12 AM. |