|
|||||||
| Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Da li imate opreme sa gigabyte plocom ?
ja vec imam neke delove kao Q9450 i memoriju , da li mogu to da vam donesem za vase kuciste.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Nece biti nikakav problem, ako zelis uzeti kompletan ruDAW XTM (naravno, odbicemo od cifre nas procesor i nasu memoriju, jer ti oni ne trebaju). Trebace nam samo malcice vise vremena da pretestiramo sve sa istim, i izvucemo maksimum (eventualno se dogovorimo ako postoji bolje rjesenje, recimo za memoriju...Q9450 bi svakako trebao da da ili iste ili cak bolje performanse).
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
nisam nasao na forum-u gde se nalazite... sto se tice memorije imam corsair XMS 2 6400 2x1024 je li postavljas ploce gigabyte P45 , DS3R ili DS4? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Izbjegavamo Gigabyte zbog nekih ne tako bitnih nedostataka (vrh ponude Gigabytea nudi samo 2 PCI slota kao sto je DQ6 i DS4, DS3 serija recimo nema FW, znaju cesce da resetuju OC postavke nego sto je to obicaj kod ASUSa, a posto nemaju ni OC profile unutar biosa, za krajnje korisnike je veoma komplikovan postupak vracanja setovanja unutar biosa itd itd...). Generalno kada se sve doda i oduzme, ASUS je za nijansu bolji izbor, a mi bismo izbjegavali GigaByte kao platformu vise zbog tebe samog (nemamo dovoljno iskustva sa tim plocama pa u slucaju eventualnih prikrivenih problema ne mozemo direktno da ti pomognemo).
Inace se nalazimo u Novom Sadu. PS. Mozes pogledati uzivo kako masina izgleda u Artistu jos vjerovatno sutra, posto prekosutra dolazimo po masinu, zbog potreba dalje promocije u vecim studijima u BGu. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Pozdravljam sve ucesnike urednika i, moderatora rumskog foruma !!!
Svaki je pocetak tezak pa tako i moj pocetak ovde medzu vama. Bez daljne filozofije nesto brljam. .Pitanje je postavljeno zbog brda softvera koji ne rade pod OSX a ista ta gomila softa su tri puta skuplja za MEKA. Sto bih hteo reci nikad nisam radio sa MAC-om. (normalno kao prvo financije su u pitanju ) sledece pitanje odnosise na rudav pro koje su sve mogucnosti jaceg procesora bez OC i zanjde pitanje kako stoje stvari kupvine jednog od tih sistema u Austriji. P.S.Mozeli se kod vas kupiti optmizovan operativni sistemWin XP takozvani Audio Windows. Molio bih Divnera za opsirnije informacije povodom kupovine. Pozdrav svima iz Beca DEMO))) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Vibrator
|
lepo pise u naslovu teme: ruDAW XTM (OSX i WIN)
poz |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Pozdrav ekipi RuDAW masine su vam super ali mi nije jasno gde nalazite taj hladnjak za procesor pretrazio sam sve domace radnje i niko ga nema.
A sta mislite o cooler masteru V8? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
|
Da...tih kulera trenutno nema na nasem trzistu i mi ih nabavljamo preko svojih izvora, i to samo zato sto su se pokazali najbolji za ovu namjenu (inace bi daleko lakse bilo nabaviti i koristiti ono sto je vec dostupno na nasem trzistu). No ako u dogovoru sa jednim domacim uvoznikom uskoro (mjesec dana) izdejstvujemo uvoz vece kolicine istih, javicu ovdje.
V8 nismo probali, ali smatramo ako se ne juri perfekcija da ce bilo koji da radi posao, posebno ako se radi o masinama na default taktovima... |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|