|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
hop cup poskocicu , nasao sam si neki mixercic za live i patchbay za snimanje u komp , ali otvorila mi se prilika tj dobio sam soundcraft spirit folio sx mixer u blago receno raspadnutom stanju ima neki brum kad pojacam volume par fejdera je otislo tj nisu otisli vec su malo labavi od silnog koriscenja(verovatno se koristio na nekom radiju) , zadrzao bi ga sto je bolji od cr-a (mnogo je osetljiviji od cr-a dok sam na istom morao da otpanjim potove da bi se culo da sam izdrndao pot tj eq) sa kojim sam radio skoro , zato sto su mu eq pravi za maltretiranje zvuka i publike (citaj extremni i bolji od mnogih dj mixeta sa kojim sam radio i mixeta inace) :]]]] hehehehehe , ne znam nekako mi prija njegov zvuk , veoma mi je glupo da ga bacam tj da ga ne iskoristim ...
neki predlog ??? evo podsetnika kako izgleda spirit folio sx Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Najmanji model ZED 14 košta 500EUR i radi jako lijepo, bar na prvo slušanje... Vjerovatno izlazi iz zacrtane cjenovne kategorije, ali se slažem sa kolegama da ispod toga i ne treba bilo šta pametno očekivati. Poz!
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dobar majstor za mixete u bg? | voomighty | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 25-01-2009 02:27 PM |
Pitnje u vezi mixete!!!!!! | Dedalfm | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 30-05-2008 09:15 AM |
?i??enje mixete | File | Computer Hardware | 1 | 12-03-2004 04:27 PM |