|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
opste je poznato da sve stare sprave , pogotovu 1176 itd zvuce razlicito...isto tako je poznato da to sto je unutra kosta vrlo malo u poredjenju sa cenom celog proizvoda. Sad, ko voli DIY i ko ume (pre svega), moze lepih stvari tu da se napravi..jedno vreme sam imao problem sa DIY tehnikom jel je bila ruzna do bola...ali u danasnjje vreme SVE se da napraviti , pa cak i da izgleda super.. Secam se prve grupe u kojoj sam svirao, pre mnoogo godina (28!) lik je imao neko malo pravljeno pojacalce u konzervi, maltene, i svirao na nekom malom papirnom zvucniku, Ibanez Les Paul kopija, ali zvuk !!! L U D I L O !!! Santana na kvadrat i ko sve jos ne... Evo decko is Poljske uradio Pultec clone (i doradio ) Amtec, http://www.amtecaudio.com/ svi se izuvaju na EQ..sad ima i distribuciju u Americi..Vintage King! 'De je ta lemilca?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
DIY je super
evo primjer U pultecu ili 1176..ono sto je unutra realno vredi cca 20% vrednosti proizvoda ... pa sad koliko se isplati ![]() drugo mislim da je trziste zatrpano mic preampima za 500 seriju i svi su cijenom priblizno blizu osilm par extrema!!! osobno vidim da fali u 500 seriji - BBD belaya - de essera - gateova - phasera ![]() - pannera - langera - TUBE processora..doduse tu treba step up voltage regulatora koji uzmu puno prostora a i cijevi su velike - ozbiljnih FET kompressora , ali cuo sam da ce COMPEX uskoro na trziste u 500 formatu - fali definitivno PWM compressora - i neka ludorija poput SATURATORA ili SL Eto |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
IK multimedia T-RackS moduli - sada pojedinačno | dejankuki | Audio Software | 0 | 28-04-2009 11:07 AM |
rolandovi moduli? | dlukace | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 25-11-2005 01:36 PM |
Novi CW moduli... | idekius | DSP forum | 13 | 05-04-2005 02:42 PM |