|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Trzalice Jim Dunlop jazz III XL series (uglavnom), a zice Blue Steel 10-46 (uglavnom)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
trzalica Jim Dunlop XL series jazz III
zice za gitaru: Ernie Ball Skinny Top Heavy Bottom 10/52 a za bass: Elixir Nanoweb 050/105 rekao bih malo deblje u odnosu na rumski standard ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Dunlop Nylon nepoderive!!!!
Zice neke jevtine a dobre.... martin earthwood bla bla za bas neke tanje 040 da bude meksi za elektricnu desetke bolji je ton i jaca se ruka za akustaru jedanes ako su metalne retko desetke ima i onih kompleta pola desetke pola jedanaestice za vise basa floyd rose ne volim jer kad oces u drop da prestimujes rastimuje ti se cela gitara, a kamo li da spustis ceo stim bla bla ![]()
Nema claen-a bez Twin-a https://myspace.com/poslednjemore www.myspace.com/aleksandarmilutinovic www.myspace.com/runomusic www.myspace.com/slovosveto www.myspace.com/beogradskacalgija www.myspace.com/serbianbyzantinchoirsaintsava Last edited by korenjak; 08-03-2008 at 10:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Do skoro sam koristo standardne Ddario 09, onda sam presao na roto sound pinky isto 09 i odusevio sam se! Ekstra izbalansirane i "ciste" zice. Sad mi trenutno na novom peavey-u stoje dadario 10ke ali cu u sledecem cugu da stavim ernie ball 10... samo ne znam koju kombinaciju.
Sto se trzalica tice do pre pola godine me uopste nije interesovalo koja je trzalica samo da je lepa i da je 0.9 ili 1.0. Od kad su izasle planet waves by satriani bacam pare na ove komplete ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Koristio sam onaj Erniball paket 10ki i ql su,dugo traju ako se chiste,ali sad od skoro uzeh GHS 10 na 11 to je onaj Eric Johnson model zica navodno,za ibaneza 1570 na kome je lanen vrat al ko ga j*be,drop C shtim
![]() ![]() ![]() Od trzalica samo Jazz 3 i crvene i crne male a i velike kad malih nema,mada izbegavam lopatu jer su mi manje zgodnije
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Moje iskustvo me je naucilo da su nama najpogodnije zice D'Addario. Do skoro 0.008 koplet, a od skoro 0.009 komplet. A po meni najbolje zice koje sam koristio su SIT (ili Stay in Tune) najduze su trajale, imale cist ton dugo, dugo.. i neverovatno su izdrzljive...
A trzalice... pa Dunlop nylon .60mm (one sive) najmanje "pucaju" dok sviram. ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Sto se trzalica tice planet waves by Satriani i Jim Dunlop 1.14mm
Sto se zica tice D'Addario EXL120 0.9-0.42 na Ibanezu rg370 za sada
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koje semplove/vsti akusticnog bubnja koristite? | allegrosteva | Audio Software | 7 | 07-12-2007 03:31 PM |
Koje plug-in-ove koristite ? | sRce | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 29-08-2007 05:14 PM |
Zice za tamburu... | idekius | Dragan Ivanović | 13 | 30-10-2006 03:29 PM |
Koje pluginove najcesce koristite? | FrankoPanko | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 02-12-2005 02:34 PM |