| 
				 Re: Gdje je nestala Anita? 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Lacky

Pa jebi ga teme su samo sta pazariti do 100-200-300 itd.Nove mladje clanove samo to zanima. Neko ko bi i mogao nesto pametno da kaze nece sam postavljati temu "Esada da vam kazem! Mora neko nesto i da pita.
 |  Pa dobro, ima i onih drugih tema, manje, ali ih ima, mozda je veci problem to sto uglavnom bivaju i one zapostavljene... Sto se tice postavljanja pitanja i zapocinjanja teme, slazem se...    
	Quote: 

| 
					Originally Posted by Idekius

|  Jel si ozbiljno registrovan ovde? Ovaj forum je dusu dao za sprdnje...    
	Quote: 

| 
					Originally Posted by Lou

ovo je totalni kontrast nasem forumu... kako bismo rumski i ovaj forum spojili u jedan: rumski-ana.com a?a?a? |  Mislis Ana iz Rume?

Quote: 

| 
					Originally Posted by Alavux

eto neka se pozovu kao gost foruma koleginice , evo ivana jordan mi sad pada na pamet , elena isakova , leontina i slicne . |  Treba svakako pozvati neku kvalitetnu koleginicu... Zasto ne? Pa svi dosadasnji gosti su bili muskarci, red je malo promeniti nesto...    
				__________________Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana...

Last edited by dexyco; 02-03-2008 at 08:46 PM.
 |