|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ne bih da budem nepristojan pa da se kačim na tuđ post ali ova teme je idealna za mene pošto imam nameru da pazarim klavijaturu ali pojma nemam šta je sada aktuelno.
Evo o čemu se radi. Hteo bih da kupim nešto što će mi omogućiti da sviram kao "one man show" znači da imam mogućnost da ubacim pratnje i šta već za to treba i naravno da mogu da je priključim na PC i td.... Vidim da se ovde masa ljudi razume maximalno pa ako neko ima strpljenja voleo bih savet. Sve ovo mi treba za kućnu upotrebu tj. sebi za dušu i budžet mi je oko 400 eura ako za te pare može nešto da se uzme. unapred hvala Last edited by Sima_Kosmos; 02-03-2008 at 04:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
skoro sam uzeo Novation X-STATION 61, mislim da je IRL perfekcija odgovor na sva pitanja koja mozete postaviti ovde i da nema bolje masterke generalno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
bg artist, bruka povoljno, CRC 570 E
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko izbora monitora! Hitno! | djbogdan | Monitoring | 8 | 21-08-2009 04:05 PM |
Pomoc oko izbora zvucne karte | Aconius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 23-10-2007 12:24 AM |
Pomoc U Vezi Midi Klavijature | Preeview | Tutorijali | 3 | 24-02-2006 12:37 AM |
Napokon sam kupio klavijature, jel moze mala pomoc za poceta | nixylive | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 22-09-2004 02:16 PM |