|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
znaci era ojdanic & bad copy - ime pesme nakon ovoga \
ali ona mimi madam mimi hahahaahaha koja plastika , pored nje i kompakt disk izgleda kao da je prirodan materijal a ne plastika |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
xexexexexexe....sretan im bio ulazak
Izgleda da će od boravaka u kući velikog brata zaradit više šuške nego od čitave rap karijere Izleda da su se i oni umorili od "podzemnog svijeta neshvaćenih repera" pa odlučila malo braća da se i oni utale u čitavu ovu priču koja se zove estrada...Neka! Sretno im bilo! I ja bih da me neko zove i još daje pare!
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Pro Member
|
Reperi i Era dva razlicita sveta? Hahahaha, kakva zabluda. Pa i jedne i druge krasi lep recnik i bonton, i jedni i drugi ne znaju sta rade posle par pitjenceta, i na jedne i na druge se kace sponzorke kakvih fala Bogu ima dovoljno u kuci.
Jedino sto reperi sebe smatraju "elitom" u odnosu na "narodnjake", dok "narodnjaci" sebe vide kao daleko vece zvezde od repera... Ma grlice se oni sa Erom uz "splavove" Novice Zdravkovica posle jedne dobre pijanke, pljunite me ako ne budem bio u pravu... ![]() Quote:
Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana... Last edited by dexyco; 02-03-2008 at 08:38 PM. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
Ljudi, nemojte da gledate to dekadentno sranje. Koji vam je...
Zaglupit cete se |
|
|
|
|
|
#6 |
|
MAO
|
njiiiiiiiiii
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
MAO
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pro Member
|
Jadan Orwell, garant se prevrce u grobu
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
|
reci mi, molim te, zašto tako misliš? I na šta ciljaš! Reci mi molim te, nauči me, šta tu nije bilo tačno!
Da li : 1. Momci su ušli radi novca 2. Malo radi novca - isto malčice i radi širenja popularnosti u šire narodne mase 3. Rap na ovim prostorima ne može da im pruži što može da pruži Veliki Brat E, sad ti meni školski objasni šta tu nije tačno... Last edited by balthazaar; 02-03-2008 at 10:46 PM. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Pro Member
|
Sta cemo sada pljuvaci? :Ovde se necene prave vrednosti, vlada Turbo!
Sada kada neko iz pravih vrednosti ode u Turbo Folk milje, onda je uredu. Opravdanje: Otisli da uzmu lovu! Kako svi imamo duple arsine! |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|