|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Naprotiv, meni je bubanj OK, iako je malo "obican" zvuk....mislim sve je jasno, cisto itd, ali dosadan zvuk obicnog bubnja...
nego Vokal ima reverb koji "se cuje" bas ocigledno (a to nije akcija) isto i na onom sax-u / rhodes ili sta vec (sad sam vec zaboravio..) jak reverb. mislim , opet je (tu kod nas ) problem aranziranje i zvukovi...davno su ljudi prestali da snimaju pesme (pop, funk, itd) gde sve zvuci cisto, obicno (dosadno)..nema NISTA interesantno od boja, neki processing negde...neki filter, neka prljavstina, nesto da tu pesmu malo izbaci.. Tu bi i ti Arture, trebao malo kao snimatelj, da das neki predlog, da malo iz-eksperimentises itd... toliko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
ookej, slazem se za reverbe, vec rekoh da me malko uplasila praznoca aranzmana, te sam verovatno preterao sa istim-a. Sto se obicnosti tice, razumem na sta mislis. Valjda je to ovde posledica toga sto sam tezio akusticnosti snimka, da zazvuci sto prirodnije, a entuzijazam za experimentisanje definitivno skupljam za naredne radove.
Ljudi hvala bre na komentarima ! ![]() jos neko ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ok, ako je bilo da se uradi akusticno..onda su trebali da se ozbiljno pozabave aranzmanima..moze i tako da se napravi cudo! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Sto se tvog dela posla tice,sem par detalja koji mogu biti i stvar licnog ukusa(a i nekih dosadnosti u aranzmanu),nemam zamerki,generalno,ovo je lep mix.Samo napred.
Nazalost ,imam neke druge zamerke a one se ne odnose na tebe... Generalno ovo je simpa svirka,i super da neko pokusava, u moru neukusa da uradi nesto dobro,tako da bih to pohvalio,ali Gitara koja daje pocetnu atmosferu, harmu i groove pesmi nije dobro nastimovana-(ne bih rekao da je ovo tip muzike gde su vaznija samo muda od toga da je bend i nastimovan).Nazovite me seratorom,ali ja sam to cuo i zasmetalo mi je. Aranzman mi je prilicno dosadan i malo kilavo odsvirano-ovo prvo moze biti do mog ukusa,ali tako mislim. Puno falshiranja u pratecim vokalima.Ponekad bolno. I glavna zamerka mi je na samu stvar,cuo sam ovu melodiju mnogo puta u raznim varijacijama na temu,a i mislim da stvar nema pravi refren... Ako mene pitas,dobar mix,i jos jedan dokaz da mix ne moze koliko god da je dobar da pomogne dosadnoj stvari. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Za razliku od mnogih ovde, meni se ovo stvarno dopada kako si uradio. Mozda si mogao jos da se poigras i da das masti na volji kao na kraju pesme,ali to je stvar aranzmana,inace odlicno zvuci!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UAD-1 : ?ta posle 14 dana ? | MrHeavy | DSP forum | 5 | 20-02-2009 11:31 AM |
ako dr. ru ima vremena | alavuk | Predlozi i sugestije | 9 | 06-06-2008 12:53 PM |
posle du?eg vremena,ponovo izdanje napolju.. | DADDY Z | Promocija radova | 13 | 08-05-2008 01:51 PM |
da nam lakshe prodju vremena tranzicije :) | SumAnuT | Predlozi i sugestije | 8 | 19-05-2005 07:14 PM |
A sta posle...? | AVaX | Vlado Georgiev | 1 | 24-02-2005 05:17 AM |