|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Frend mi nudi ispravan Jupiter 8 + MIDI.
Stanje baš nije nešto. Dvoumim se dali da uzmem ili ne. Evo fotki: Klikni na sliku za povečanje! Ovu dolje hrđu još mogu srediti u kompletu lakiranjem. Ali ovu gore kod pitch bendera malo teže, jer bi se vidio prijelaz između starog i novo farbanog. Jedina solucija je da cjeli dio taj prefarbam, ali tada bih izgubio natpise. Jel se može ugravirati ta slova u djelu pitch bendera i LFO2 - kod nas po nekoj pristojnoj cijeni? Last edited by Don Solaris; 14-02-2008 at 07:40 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Kupi ... kozmetiku ces da sredis... a ta sprava uvek ima zagarantovanu prodaju... jesu mnogo pare ali uzimaj...
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
nemoj kupiti , ja cu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
pa jel ti se isplati? da li ti to stvarno treba? i, ako svira kako treba, onda ne morash da brinesh o spoljashnosti..
al koliko je korodirao i olupan, kapiram da ga vlasnik bash i nije shtedeo.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
pa i ja mislim da ti proveris da li je sve funkcionalno ok sa sintom - ne izgleda bas najbolje, ali zato placas dosta manje - a ako neko moze da ga dotera da izgleda mnogo bolje nego sad, onda si to ti
![]() u krajnjem slucaju, ugasi svetlo pa sviraj i zamisljaj da je lepsi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
nisam ni video odgovore..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MCI Master
|
![]()
idemo redom
EUROPA ne radi midi za Jupiter 8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nego za JP6 Midi za JP8 rade...encore, Groove electronics, EES, Kenton i DCB converteri !!!!! kupuj jer se sve da popravit i usminkat..nema ih bas svaki dan, a otplata ti je najmanji problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ok izgleda da ću kupiti.
Jednostavno.... izgubio sam živce sa tim poluispravnim spravama, oštećenjima i sl. Svaki jebeni synth koji kupim moram tjedan dana grbiti nad njime i popravljati sve to. Poludio sam više od svega toga i dosta mi je toga! I najgore od svega je što mi na kraju neki blesavi ASR-10R ne radi kako spada. Najrađe bih ga sad bacio sa trećeg kata na beton. Več se dva tjedna je*em s njime, a scsi nikako da prestane raditi greške kod učitavanja. 280 rupa sam izbušio na ASR-10 - za hlađenje - a to je poprilično usran i beskrajno dug posao. Pa sam valjda od toga malo popi*dio u zadnje vrijeme. A tu je još sprava na podu koje trebam popravit a nisam ih ni otvorio. Sve skupa... jako loše mentalno stanje ovih dana - pa otuda i frustracija kada mi je frend poslao slike onog JP-8. Mislim, ako dajem toliko novaca za tu spravu, pa daj onda da barem liči na nešto, a ne staro željezo!!! Ok. Sad mi je lakše. Idem mu se javit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vibrator
|
![]()
kad je vec u ovakvom stanju, spusti mu bar cenu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
isplati li se | MiGi | DSP forum | 9 | 14-09-2009 09:28 AM |
Da li vam se svidja ovaj studio? | Moritz | Dizajn i konstrukcija studija | 28 | 06-11-2007 11:53 AM |
Ovaj nije normalan | Manley | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 28-12-2006 11:33 AM |
Sta mislite za ovaj demo????/ | kita | Promocija radova | 2 | 20-07-2004 01:17 AM |