|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Pazi... ti znas da sam ja "neiskvaren s' citanje"...
![]() Ono sto sam rekao nisam rekao jer sam "procitao, nacuo, ili mi je neko rekao", vec zato sto sam takve stvari cuo "iz usta" mnogih, pocevsi od ljudi koji su respektivni u tom zanru (istina, mnogo redje), pa zavrsivsi sa obicnom "boranijom" koji bi voleli da se bave muzikom, a ne znaju drugi nacin. Nemam nista protiv ljudi koji pustaju muziku, cak mislim da je i za to potreban ozbiljan talenat, ali treba zvati stvari pravim imenima.
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ako mislite da su svirace gramofona, kvazi aranzere groov box-ova, itd. izmislili Srbi. E onda ste u grdnoj zabludi!
Srbin sem kajmaka nista nije smislio, sve ostalo upotrebljava, kao Finac, Poljak i mnogi drugi. Ako cemo gledati po pravu svojine zbog patenta, onda Amerika nebi trenutno bila prva sila u svetu. Vec bi jahali konje, A Beclije bi slusali muziku (a mi bi gajili svinje za potrebe Beca), a Svabe bi se vozile automobilima. I da nesirim pricu dalje. Last edited by LACKY; 03-02-2008 at 01:29 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
DJing je ipak vrsta umetnosti. Mislim na vrhunski.
Svako moze da pusta muziku, kao sto svako moze da drnda zice na gitari ali da bi napravio pesmu ili dobru zurku/event (sto je ultimativni cilj DJinga), ipak je potrebno jebeno mnogo talenta i ogromna kolicina vremena. izvinjavam se svima koji misle drugacije, al cini mi se kao rasprostranjena zabluda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ajde pa zapisi muziku jednog DJ. da ostane za buduca pokolenja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
nisam ni rekao da je pravi
samo sam rekao da je to "pravljenje atmosfere", i kombinovanje namenski pravljene muzike umetnost sama za sebe. i nimalo naivna. naravno ima ovih koji je i prave, licno sam odrastao na DJ Shadow-u, i DJ Crush-u, a mislim da je "DJ" Fatboy slim ispisao novo poglavlje u svom zanru. Kako kao DJ, tako i kao autor Cak je Laurent Garnier napisao i odlicnu knjigu o tome - ElektroShock. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Potpuno se slazem satobom. Ali i dalje nereazumem o cemu pricamo. O muzici ili atmosveri? Jer atmosvera i bavljenjem da se ti negde lepo osecas i dalje nema veze sa autorskim radom.
Ako ti dodjes u kafanu sa drustvom, i ja vam pustam muziku uz koju se lepo osecate. To stvarno neznaci da sam ja autor te muzike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Cinjenica je da ima i onih koji sami kreiraju svoju muziku, ali su takvi vrhunski i uzasno retki.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2007 | Mitjovan | Dragan Ivanović | 115 | 01-04-2007 11:39 PM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |