|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Jedino sto mogu da potvrdim da lane postoji u nasim shumama i gorama (i na Bambi plazmi)
![]() |
#22 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Dobar review nase scene..........aranzeristi.......sviraci midi fajlova......... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Member
|
![]() Quote:
slazem se ![]() pa "lane moje" je izraz jeli -->>> moja srecice/moje najmilije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
nego kad ce neko krenuti malo da otvori prozor, da se malo ovo sve izraci... (figurativno receno)...
![]() sve je apsolvirano davno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
uh, 8-stota mi bi mudra...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Odavno nesto ovako tacno i precizno nisam procitao, medjutim, kada sam to pokusao na javnom mestu da kazem, doziveo sam pretnje, bojkot, izbegavanje i slicne manifestacije od gore navedenih "profesionalaca" i autora - setite se sirotog i istinitog Orvela (1984) NEZNANJE JE MOC!!!!
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
Zaboravio sam da pomenem jos i kategoriju "sviraca gramofona" i "sviraca sekvencera", koji su zanrovski, istina, dijametralno razliciti od prvo navedenih, ali u biti i principu funkcionisanja sasvim jednaki (naravno, opet cast izuzetcima koji svoju muziku zaista sami stvaraju).
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
pazi oggy i oni su vazan dio muzicke scene... ali ne u odjeljku produkcija nego u odjeljku promocija. a to sto neki neznalci pisu da taj i taj dj "svira" gramofon to je njegovo neznanje i veliki propust...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
Pazi... ti znas da sam ja "neiskvaren s' citanje"...
![]() Ono sto sam rekao nisam rekao jer sam "procitao, nacuo, ili mi je neko rekao", vec zato sto sam takve stvari cuo "iz usta" mnogih, pocevsi od ljudi koji su respektivni u tom zanru (istina, mnogo redje), pa zavrsivsi sa obicnom "boranijom" koji bi voleli da se bave muzikom, a ne znaju drugi nacin. Nemam nista protiv ljudi koji pustaju muziku, cak mislim da je i za to potreban ozbiljan talenat, ali treba zvati stvari pravim imenima.
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2007 | Mitjovan | Dragan Ivanović | 115 | 01-04-2007 11:39 PM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |