|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
Nemojte da mislite da ja ovde nekoga reklamiram, ali prosto znam da ovo sto sam napisao gore je istina, a sada za ove koji se ne slazu ne znam sta da vam kazem .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
koliko ja znam kaval postoji u makedoniji a i u nasem narodu ??!!
perkusije su deo nase muzike takodje ako pogledas istoriju unazad, pevanje je tipicno etno. Ne znam da li znas ali mi smo iransko pleme koje se doselilo na teritorije gde smo sada. Imamo dosta toga sto smo nasledili od Turaka nazalost i moguce je da je iskorisceno par sekundi iz te pesme, ali sta nije uzeto iz neke pesme ?? Ovo nije izmisljotina vec dokazana slovenska istorija koju je meni predavao doktor slavskih nauka na fakultetu u americi. Opet ne branim nikoga ali ta pesma ima mnogo vise motiva nasih nego Molitva, ili bolje receno sta Molitva uopste ima sto je nase ?? Zar to nije tipicna zapadnjacka kopija neke pesme ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Jedino sto mogu da potvrdim da lane postoji u nasim shumama i gorama (i na Bambi plazmi)
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2007 | Mitjovan | Dragan Ivanović | 115 | 01-04-2007 11:39 PM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |