|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Konta i zeli ti reci da je ipak pametnje stisat pojacalo u sobi jer je neisplativo odraditi izolaciju kakvu zelis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
ajd probat cu i vako i nako ... Imam vec neku izolaciju .. postavio tepih debeli na zid .. A kako prigusit pojacalo .. Debeli tepih ispod ? Il kakoo ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ima toga dosta na forumu. Azmafon bi trebao ljepiti, prije toga roštilj itd... Ja znam da se ja za hobby u to ne bih upuštao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da ti je ovo najjeftinije ...... ima i drugih proizvodjaca
http://www.randallamplifiers.com/pro...tion/index.asp Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() poz! e da... ti isolation boxevi mozda nisu losa ideja... naravno ako nemas drugu, mislim da su i jedino "reshenje" pravi ih Randall i jos neka firmica specijalizovana samo za to... poz opet ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ocigledno vi mene ne razumijete .. . Ja zelim da izolujem sobu a ne pojacalo..dok sam u sobi zelim da fino sviram ..da se sve fino cuje ...
A da ne smetam komsijama .... sta ce meni zvucna izolacija pojacala...pa da ja onda ne cujem kako trebaaaa....Ne zelim da se cuje van tolikoooo :: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Da li si spreman izdvojiti 2-3 hiljade EUR i 20% površine sobe za taj poduhvat?!?
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Spreman sam za 750 eura ... Spuzva piramidalnu da kupim ili ... ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
kakva spuzva kakvi bakraci... to bi bilo kao da zelis da menjas tocak na velikom kamionu od recimo 8 tona, plasticnim kljucem (igrackom kojom se igra tvoje dete).... jedino moguce reshenje je ono sto sam ja rekao i tikki... znaci 2 rostilja koja ce ti uzeti do 20 cm od svakog zida... i da to napunis vunom, i to je jedino reshenje, mada ako je i to reshenje... bas je surov sam po sebi... on jede zidove, malu decu i izolaciju za doruchak... a te piramidice... ja ne znam gde nadjoste svi... ja znam samo za neke tamo u Egipatskoj dolini... Booozeee...
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
znaci idi na temu IVANOVU i vidi kako je on uredio svoju sobu za snimanje... e sa tim da... pod svaki roshtilj, a ima ih 2.. tj da napunish mineralnom vunom prostor izmedju azmafona i rostilja... a tako i prsostor izmedju zida i azmafona... znaci to sve, ali sto gusce mozes (zbijenije)... to ce te kostati mozda cak i 2,3 k evra, ali ces imati lep zvuk svoje omiljene gitare, bez denflovanja pojacala, a cak ce te i komshija znatno slabije cuti ![]() p.s. nema 100W pojacala i bubnjeva u zgradama... to ne opstaje... i ja sam gitarista, i imam 100W glavudzu ali ne mogu da je odvalim do koske u sobi... jer je to, glasno... imam cak i bubnjeve, koje kada bih doneo ovde to bi bila smrt... znaci taj bubanj je glasniji od kutije 4x12'' znatno... jbg...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zvucna izolacija sobe, pomozite | srki76 | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 22-09-2009 09:13 AM |
Karatavan i zvucna izolacija | vly | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 04-03-2008 10:53 PM |