|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ma to je toliko ovisno o individualnom slucaju, da izvodit generalne zakljucke je pretjerano. ako je nisi imao sam.. onda ne znas.
s druge strane rekao sam da je dobro napravljena "za danasnje standarde" daklem u odnosu na triton, fantom, wladorf, nord itd. daklem ne standarde iz '78 ili '79. tad nije bilo ovakvog lcda, ni ovakvih 72-pot 115-button panela.. to se onom tehnologijom sto kazes za sledgehammer, nemoze ni izvest. ili bi kostalo zilion. jbga svaki napredak ima i svoje lose strane. sto su sintevi kompleksniji to su i osljetljiviji. isto kao i danasnji auti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Da nije bilo za kupit novi A6 isao bi na kraju na taj polovni americki. Sve u svemu, kad budem nesto novo kupovao prvo zovem Amila ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Ja budem probao Voyagera kod roginatora. I to po principu odvrti, poslušaj 2 minute i zaključi - ili je to to, ili nije. Lude matrix modulacije i routinzi mi ne znače puno ako to nije sound (The Gap band, Zapp & Roger i sl...). Ionako za lude modulacije imam Matrix, MS-20 i CS-15. Ako mi treba još nešto jače za te stvari, dodam fino još love i kupim Andromedu pa dobijem i odličan polifoni synth. Da ne kažem da Andromeda po mogućnostima moduliranja ulazi duboko u teritorij modulara koji su cijenom duplo skuplji.
Uz to svaki izlaz fino pošalješ na skroz drugi kanal i procesiraš zasebno ili dalje ufuraš u neki feddback loop pa pomješaš sa drugim i ubaciš zajedno u nešto treće pa onda natrag u Andromedu. Zapravo ako bih kupio Andromedu mislim da bih trebao imati još jedan dodatni 16 kanalni mikser samo za nju, sa što više Aux senda i grupa, da se iskoriste sve te mogučnosti! Po meni je to synth na kojem možeš napraviti cijeli album. Ne treba ti ništa drugo, osim neke analogne ritam mašine i 2-3 analogna efekta. Last edited by Don Solaris; 12-01-2008 at 07:20 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
ne staj mi na muku sa tim "rolling" bassevima :S mentalno ejakuliram kad cujem tako nesto , kao na primer , the gap band - burn rubber on me
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ne znam sta si hteo da kazes ovim komentarom? Da se Kurzweil proizvodio sa prekidima??....ne razumem
![]() |
![]() |
#37 |
mod?rateur analogue
|
![]()
Relis, evo da ti malo nabacim soli na ranu..
![]() A6-Orville_singularity A6-Orville_gothica_vroom A6-Orville_galaxyborders A6-Orville_CarlosVisitsIstanbul A6_chernobeat-Orville_rvrbs A6_analogdrum-Orville_nonlinear A6_berlinpad-Orville_dblpitch A6_berlinpad-Orville_mercurycloud2 A6_berlinpad-Orville_rev_8ve_pitch |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Padove kakve volim čuo sam do sada jedino na OB-X i JP-8, i OB-8 ali prva dva su otišli pre daleko sa cijenom. Ovaj treći vjerovatno uskoro dobivam. Ovo je meni najbolji pad koji sam ikada čuo u životu. Izvor: OB-8. Snimka: Chill Out album - KLF. Bila ga je hrpa krajem 80-tih u onim prvim originalnim trance stvarima (mislim pritom na UK trance Manchester / Sheffield scenu 89-93, a ne onaj german-trance što se sada sluša). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Andromeda A6 | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 44 | 16-04-2008 09:57 PM |