|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Pa jel' ima jos neko ovde nesto od LINE6?Nemojte da se stidite
![]() Dajte presete.Ima li neko dobar clean?Ja nisam uspeo da napravim zadovoljavajuci clean,svi mi zvuce nekako ravno i sinteticki.
-"A sta pisalo na vrata?" -"Odavde niko ne izlazi nejeban!" ![]() Last edited by LAMPASH; 14-01-2008 at 09:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
ma ja clean-ove teram uglavnom iz Amplitube-a ili nekog guitar riga...podovi clean-ovi su nekada dobri za neshto,ali takodje su prilikom snimanja cesto se bar meni pokazali kao neupotrebljivi...
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Buzuki,mozda nije problem u Line6-u vec u nasim gitarama
![]()
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
U nama definitivno!
![]() Mene uvek smrači kad čujem nekoga, sa stranih foruma uglavnom, ?ta je napravio sa Line 6 i DFH Superior-om (istu postavku i ja koristim ?to se tiče gitare i bubnja). I onda kad mi ne?to ?to sam uradio dobro zazvuči, ili kad hoću da kukam zbog lo?e opreme, samo se pokrijem u?ima! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Elem dakle mali radojica dobio internet i te stvari
![]() Evo pa probajte vidite sta vam odgovara posto je u pitanju bruka preseta. i jos. jos malo. mmmm da. Eto to je to.Ovo nisu moji preseti vec preseti koje sam skinuo sa neta.Ima ih zaista puno,za neke presete su potrebni add-on model packovi koje ja naravno nemam ali cu ih imati valjda u dogledno vreme.Eto toliko od mene. Last edited by lesha; 09-07-2008 at 02:43 PM. Reason: spajanje - sledeci put koristi edit funkciju ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Hvala ti na ovolikoj zbirci preseta
![]() ![]() ![]() Evo i slicice:
-"A sta pisalo na vrata?" -"Odavde niko ne izlazi nejeban!" ![]() Last edited by LAMPASH; 09-07-2008 at 06:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Znao sam da sam nesto zaboravio,al` oprostite mi kada sam upload-ovo presete bilo je gluvo doba noci a ja sam malko bio "precizan".Sad kad sam dosao sebi vidim da uopste nisam napomenuo da je potrebno skinuti noviju verziju Gearboxa sa line6 sajta.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Ma nema potrebe da se izvinjavas,nisi ti kriv sto mene mrzi da downlaoadujem noviju verziju GEARBOX-a.Dobro je sto je problem samo u tome,prvo sam mislio da mi nesto skripi oko kompa.
Pozz!
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Hvala puno!
Ja sam imao verziju 3.01 i nije glavio, ali neke nije hteo da ucita, jednostavno ih ne vidi. Sad je sve ok ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zoom G9.2tt/G7 tones/programs/patches | zadresar | Gitarska Produkcija | 6 | 16-01-2010 10:45 AM |
Prophets Line | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 109 | 12-08-2007 09:53 PM |
Line 6 Gearbox 3 | shigumicu | Audio Software | 17 | 07-11-2006 11:51 PM |