|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Neki dan sam prvi put ozbiljnije radio u 6-ci i onaj warp je zakon! Dobar softver al se jos ne naviknuh na midi operacije istoga.
Radi li 7-ca na Visti? Bitno mi je da znam do sutra.
"Ja sam rodjen, u cvetu Rolanda..." Last edited by tom; 24-01-2008 at 09:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
i kontakt / intakt takodje imaju najjeftiniji ?lastique algoritam.. bas su stipse.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
koliko znam, trebalo bi da radi, mada je bolje da se drzis winXP-a....barem jos neko vreme
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
I drzim se ali je tudji notebook u pitanju za sutra...
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ne znam koliko je Ableton praktican za studijski rad, i nemam nameru da ga u tom pravcu istrazujem jer mi Nuendo zavrsava taj posao.
Bez namere da otvaram polemiku, mislim da je iz samog naziva programa jasno da mu je glavna namena live nastup, za sta ga i koristim intenzivno vec par godina i mogu da kazem da je zakon. Ali verziju 5, jer mi se nijedna druga nije pokazala stabilnom...
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() A sve su verzije stabilne ![]() http://www.youtube.com/watch?v=s7Wityxkkjs Last edited by silicon science; 25-01-2008 at 10:01 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
banned
|
![]()
Odličan program, ima u njemu stvarno dobrih ideja, poput scena, slaganja sekvenci, miksera, i generalno celog radnog toka koji te uvek tera na veću interakciju.
Ali, moram priznati da meni lično ne le?i. Od verzije jedan, program mi se sviđa, ali nikada se nisam osetio u njemu kao kod kuće, uvek mi je ne?to falilo. Tako je i sada, nekada sve teče, a nekada se zaglavim oko gluposti.
![]() |
#9 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Ableton Live koristim u proseku 3 puta nedeljno, na ozbiljnim nastupima,sirom belog sveta vec 3 godine. Mozda je to premalo vremena i angazovanja da bi skontao Live, ne znam, ti mi kazi. (Ne)stabilnost koju su mi verzije 6 i 7 priredile na nekim od nastupa, ne zelim vise uopste da testiram.... A koliko vidim, bilo je i ovde reci o tome http://www.rumski.com/forum/showthre...hlight=ableton
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
What's new in Ableton Live 8 | Mika Technika | Audio Software | 11 | 17-01-2009 01:30 AM |
:: Ableton Live 5 :: | lesha | Audio Software | 9 | 28-07-2005 02:54 AM |