|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Jebote pa vezbajte nesto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
MAO
|
![]()
pa evo vezbam, stalno skrolujem ovaj forum gore-dole na laptopu, znas kako mi se lepo zateze prst :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Member
|
![]() Quote:
Opet,ne mora da znaci da je najskuplje i najbolje,imam vise njih u sirem izboru,od 500e pa navise,pa cu da probam,pa nece odluciti cena nego udobnost i odnos cena-kvalitet. Medjutim, posle izvesnog broja godinica u poslu(i stednji na stolicama u mladjim danima),moja kicma mi danas kaze da nema tako skupe stolice koliko kosta kad jednom sjebes kicmu,zglobove itd jeftinim resenjima. Kad si mlad to naravno ne kapiras,jer tada jos ne osecas posledice,a kasnije mozes samo da kazes JAO.... Misli o tome i ceni svoja ledja vise od 1300 dindzi,trebace ti ceo zivot... Last edited by vly; 23-01-2008 at 11:41 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Posao kojim se bavimo je nazalost vezan za svakodnevno visecasovno sedenje, i da kupis mega-extra-anatomsku stolicu izlivenu po tvojoj kicmi za 100000 eu, nece ti nista pomoci... Sedenje nije pirodan polozaj tela i tu je problem. A stolica sto ima vise podesavanja, to je losiji izbor, jer niko od nas specijalista na stolice nece znati da je podesi kako valja, a drugo, podesavanja su tu da namestis kako tebi najvise odgovara i vise da ne diras.. Kupi stolicu za max 150eu koja se nece slomiti za 2 meseca, koja ti je udobna a umesto podesavanja lepo ustani sa stolice, prosetaj do bazena, odplivaj pola sata dnevno i da vidis kako nestaju problemi sa kicmom, a i usi se odlicno odmore pod vodom ;-) Kod mega-extra-anatomsko aerodinamicnih rupicastih stolica placas samo design i marketing da je bas ta najbolja! pozdrav... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Slazem sa da nijedna stolica ne moze da eliminise problem o kom govorimo,ali sigurno moze da ga umanji ako je dovoljno kvalitetno anatomski odradjena. Nije namestanje stolice nesto za sta ti treba obuka kao za SSL ili slicno.Provalices za par dana i namestis,i ne mislis vise na to. Takodje,sto se sporta tice,slazem se,ako neko misli da ce mu bez adekvatnog vodjenja racuna o fizickoj kondiciji bilo koja stolica sacuvati ledja ,jako gresi. Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
...i dolazimo do zakljucka -
stolica do 50 eura. +950 eura na placanje bazena teretane,kupovine bicikla,pravilne ishrane = NEMA PROBLEMA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Ja sam za sledece: Stolica od 300 e pa navise(shodno mogucnostima) plus 950 e za sport i rekreaciju ![]() i onda , MANJE PROBLEMA... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
VLY-a za predsednika ! ! !
Napokon da nadjem nekoga ovde da se slazem sa njim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Aeron je u USA okolo 1200$, tako da sam iz cuga odustao, NE DAM PARE za stolicu uz koju ide samo NEVE 88RS, ili (eventualno) neki SSL serije 9000, a ja da unesem u moju radnu sobu i drzim pored Soundcrafta - malo mi ne ide, zar ne?
Siguran sam da ima odlicnih, anatomski dobro uradjenih stolica u tom fazonu za max 300 evrica, a ja sedim na stolici koju mi je drug poklonio kada je zatvorio CD-DVD klub, doduse ja sam ispod 90 kg, sa teznjom da to jos vise smanjim, pa mogu da me izdrze "kancelarijske" stolice, bar za sada.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Radna Povrsina Za Studio | ultrasoundd | Razno | 0 | 10-12-2008 11:35 PM |
vst preporuka | liman021 | Audio Software | 11 | 30-10-2006 11:15 PM |