|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Iskrsnulo nesto love pa bih to htio uloziti u jos jedan mikrofon.Sta mi preporucuje ekipa rumskog?
cca. 500-600? Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Izmedju ostalih ..... Rode K2
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je, uz svo uvazavanje jedan "autoritativan" i malo neosnovan odgovor...
Za koju svrhu? za kakav prostor? da li lampas, koji "farba",da li FET koji je vise "clean", da li velika ili mala dijafragma, jer snimati vokal sa malom dijafragmom, ili recimo acc gitaru sa velikom je u najmanju ruku kontraproduktivno...a osim toga, neko voli popa, neko popadiju, a neko popovu cerku tako da.....
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Bez obzira..... ja bih za taj novac najverovatnije pazario AT4050, bar na osnovu snimaka koje sam cuo, a u slucaju da mi treba mic koji farba, i sluzi za lose pevace - AKG solidtube (samo se vi smejte
![]()
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
jos 1 glas za Rode K2!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Kao sto Slovstar rece, za sta ti treba, mozes za te pare da kupis i 4 surke.
Mada i ja preterujem, nikada nisam video mic od 500-600 E. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nije autoritativan ..... jer rekoh izmeju ostalih ! A jos manje neosnovan .... Snimao sam akustaru sa K2 i dobijao odlicne rezultate ..... imam nekoliko FET i lampaskih preampa i na svima zvuci odlicno ..... za te pare ....... I siguran sam da sam dao savet iza kog stojim i iskustvom i znanjem ..... a i rezultatima ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Sto se K2 tice...razmisljao sam o njemu Imam, AT 4057, AT 2020 2 komada (bacen novac) ,AKG c414(drugog prodao u Zagreb), RODE NT1 od najcesce koristenih mikrofona i sad imam viska cca 500-600€, pa bih kupio jos jedan mic.Mozda je sad jasnije sta sam htio.Da ne bude silnih pametovanja,nadam se da smo ih sad izbjegli. Pozz i hvala na sugestijama. Last edited by Ad Fines; 24-01-2008 at 09:41 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Jos jedan glas za K2!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Eto , moje misljenje ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
AKG Perception 820 Tube, novi mikrofon u perception familiji. | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 01-05-2009 09:46 AM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |