![]() |
Novi mikrofon
Iskrsnulo nesto love pa bih to htio uloziti u jos jedan mikrofon.Sta mi preporucuje ekipa rumskog?
cca. 500-600? Pozz |
Re: Novi mikrofon
Izmedju ostalih ..... Rode K2
Pozdrav |
Ovo je, uz svo uvazavanje jedan "autoritativan" i malo neosnovan odgovor...
Za koju svrhu? za kakav prostor? da li lampas, koji "farba",da li FET koji je vise "clean", da li velika ili mala dijafragma, jer snimati vokal sa malom dijafragmom, ili recimo acc gitaru sa velikom je u najmanju ruku kontraproduktivno...a osim toga, neko voli popa, neko popadiju, a neko popovu cerku tako da..... |
Bez obzira..... ja bih za taj novac najverovatnije pazario AT4050, bar na osnovu snimaka koje sam cuo, a u slucaju da mi treba mic koji farba, i sluzi za lose pevace - AKG solidtube (samo se vi smejte:D ), a pokusao bih da probam i Oktavu mkl2500, mozda je i to dobra investicija
|
jos 1 glas za Rode K2!!!
|
Kao sto Slovstar rece, za sta ti treba, mozes za te pare da kupis i 4 surke.
Mada i ja preterujem, nikada nisam video mic od 500-600 E. |
Quote:
Nije autoritativan ..... jer rekoh izmeju ostalih ! A jos manje neosnovan .... Snimao sam akustaru sa K2 i dobijao odlicne rezultate ..... imam nekoliko FET i lampaskih preampa i na svima zvuci odlicno ..... za te pare ....... I siguran sam da sam dao savet iza kog stojim i iskustvom i znanjem ..... a i rezultatima ;) Pozdrav |
Quote:
Sto se K2 tice...razmisljao sam o njemu Imam, AT 4057, AT 2020 2 komada (bacen novac) ,AKG c414(drugog prodao u Zagreb), RODE NT1 od najcesce koristenih mikrofona i sad imam viska cca 500-600€, pa bih kupio jos jedan mic.Mozda je sad jasnije sta sam htio.Da ne bude silnih pametovanja,nadam se da smo ih sad izbjegli. Pozz i hvala na sugestijama. |
Jos jedan glas za K2! :)
|
Quote:
Eto , moje misljenje :) Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 01:36 PM. |