|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Tnx Perun to mi je relativno u komsiluku,al nisam znao da imaju i taj tip namestaja,pa cu svakako da pogledam... Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
to je to..ako imas pare - a trajace ti dozivotno (a i ledja treba da ti traju dozivotno isto!)
http://www.audioagencyeurope.com/aeron.html "ultimate producer & engineer chair" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
ovo zaista deluje kao ono sto meni treba, to je ista firma koju mi je Perun preporucio,jos ako imaju ovaj model to bi bilo ok. Jedino me brine(poznajuci zemlju u kojoj zivim) da li imaju ovde u radnji XL velicinu,jer mislim da je zbog moje visine to moj broj? Jedno pitanje,da li mi se cini ili(ako znas)nasloni za ruke mogu da se dizu i spustaju? Ako mogu,to bi bilo fenomenalno,posto ceo zivot kad uzmem gitaru da nesto snimim,psujem neduzni desni rukonaslon na stolici,koji mi naravno treba za sve drugo sto radim u studiju? Tnx,pozdrav! ps sto smo stariji,sve vise shvatamo koliko je vazno sacuvati ledja,ramena i zglobove od neprirodno dugog sedenja koje je deo naseg posla,tako da shodno individualnim mogucnostima,tu ne treba stedeti! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
sve moze da se podesava! I nasloni i ledja, sve...ima tri (valjda) velicine...
za tezinu se ne boj... Ja sam 126kg !! (teske kosti ha,ha,ha,.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Znas da ovde vole da se gadjaju cenama,koliko je realno da ocekujem da kosta? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
ponavljam sta je rekao perun...
idi u Kono/Kubo i pogledaj Herman Miller (Aeron) ili Okamura (Contessa) stolice... ja sam poprilicno tezi od tebe i vec me neko vreme (Contessa) sluzi bez problema ![]() plus je bukvalno sve podesivo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Potrazicu jos H Miller,trebalo bi da ih bude na jos par mesta po gradu...ne verujem da su one jeftinije,ali ako bih dao somicha za stolicu,nekako ne bih za plasticnu,pa ko god da je potpisao njen dizajn... Tnx svima na savetima,javljam rezultate potrage! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
cena novh zavisi od boje, kakve su noge (crne su jeftinije nego hromirane itd..) konstrukcija je ista, samo je bolji izgled skuplji...otidji pa pitaj tu, kad vec iam da se pazari. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ja kupio u metrou pre 4 godine. kostale su po 130 evra. Jos su u funkciji, isto oko 100kg je u pitanju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |