|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Puche mi fotelja
![]() Nisam bas lagan (oko 95-96 kg) ali ako uzmem u obzir da je kostala oko 350-400 e,a trajala je tek par meseci duze od dve godine,i nije mi bila neka investicija? Kao da je imala programirano vreme poluraspada i raspada,pre 20 dana mi je pukao desni naslon za ruku, a sad metalna baza stolice(znachi chao foteljo). Kao, bila je kvalitetna(metal,drvo,kozha itd)... Pitanje glasi: posto sad kupujem novu,neka preporuka?Neki bas dobar proizvodjac,naravno treba da je pre svega anatomski sto bolje odradjena(puno vremena provodim u njoj),da je udobna i sto kvalitetnija. Pozdrav svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Posto si za prethodnu dao 400 evra, sada daj malo vise. Idi u KONO salon (predrkanog) namestaja (ugao Visnjiceve i Gospodar Jovanove ispod bivseg Alonso marketa) i pogledaj Herman Miller i Vitra stolice. One moraju da traju duze... O anatomskom segmentu necu ni da pricam, jer su projektovane da se osecas kako treba... Ili kupi nesto jeftinije a baci se na nekakvu dijetu! ![]() Pozdrav. P.S. I mi smo izlomili vise stolica... I ja sam oko stotke (kg) BTW... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ja sam 115 kila i nijednu fotelju nisam polomio, samo sam polomio jedan krevet ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
vec tri godine jasim po svojoj fotelji koju sam platio 90 evra... a nije rubbish... a nisam ni sitan... sitan kao i moog voyager...
![]() a brate nemoj da se seksas na fotelji i da je platis 15.000 e sjebace se... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
http://www.astrans.net/a400.html
Hehe ... uzmi ovu... letimo zajedno ona i ja vec 3-4 godine svaki dan... sa tezinom 92-95kg (zavisi kakav je rucak ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Tnx Perun to mi je relativno u komsiluku,al nisam znao da imaju i taj tip namestaja,pa cu svakako da pogledam... Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
to je to..ako imas pare - a trajace ti dozivotno (a i ledja treba da ti traju dozivotno isto!)
http://www.audioagencyeurope.com/aeron.html "ultimate producer & engineer chair" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
Tnx i pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
ovo zaista deluje kao ono sto meni treba, to je ista firma koju mi je Perun preporucio,jos ako imaju ovaj model to bi bilo ok. Jedino me brine(poznajuci zemlju u kojoj zivim) da li imaju ovde u radnji XL velicinu,jer mislim da je zbog moje visine to moj broj? Jedno pitanje,da li mi se cini ili(ako znas)nasloni za ruke mogu da se dizu i spustaju? Ako mogu,to bi bilo fenomenalno,posto ceo zivot kad uzmem gitaru da nesto snimim,psujem neduzni desni rukonaslon na stolici,koji mi naravno treba za sve drugo sto radim u studiju? Tnx,pozdrav! ps sto smo stariji,sve vise shvatamo koliko je vazno sacuvati ledja,ramena i zglobove od neprirodno dugog sedenja koje je deo naseg posla,tako da shodno individualnim mogucnostima,tu ne treba stedeti! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |