|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Radio sam 6. godina u servisu racunala pa valjda sam nekog jarca od iskustva tamo skupio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Superoperater
|
![]()
Uh, stvarno je proslo dosta od mog zadnjeg posta...
I dalje imam scope Luna 2 karticu i dalje cekam SCOPE 5, dakle nista se nije promenilo ![]() Ne znam da li je ovo sad uopste aktuelno, tj, da li ce mr. anap25 procitati ovo, ali eto, nek se nadje u arhivi... Imam: Intel dp965ltck + Core2Duo E6600 + najnoviji firmware za plocu 2 GB Ram APACER DDR2 800 Promenio sam par grafika, sada imam XFX GF8800 GTS 512 2x Seagate 320 GB u RAID modu na PCIE kontroleru Silicon Image 3132 Chieftec 500W Korg Kontrol49 ( da, filtritao sam midi sense i slicne sisex komande ) Luna 2 mislim da je verzija 2 ploce + A2496 dodatak ------ To je uglavnom to. Imao sam XP sa SP2, sada imam VISTU sa SP1, imao sam jos i neke TV tjunere, AUDIGY2 ZS, ali problem je ostao. Dakle imao sam potpuno druge komponente, a sada imam ove - opet fundamentalno razlicite i eto - kao da ga ubija taj dual-procesorski mod rada. Problem je sto se posle izvesnog vremena komp zamrzne vrteci kratak sempl u krug - nekih 1/4 sekunde ili tako nesto - pretpostavljam 1 bafer - UVEK kad koristim MIDI. Kada ne koristim puno midi komandi kao sto su kontinualni kontroleri tipa pitch ili modulacija, stvar duze radi, ali na kraju ishod je isti. Pola sata do sat... p.s. ako zelite scope 4.5 na visti - mogu vam reci jedan glupi trik, mada nije bas preporucljivo. Nije 100% kompatibilan, pogotovo nije Wave device drajver, ali zato radi u ASIO modu sasvim pristojno... i tako.... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#4 |
Superoperater
|
![]()
...ma tesko, tek sam nedavno ubacio taj RAID - sa sve drugim HDDom... Ma kompletno sam sve izmenjao, na 2 potpuno razlicite masine - isto se ponasa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ton magistar
|
![]()
u mene su 2 pulsara, poco i 2 uada i nikakvih problema nemam sa dual procesorom (4 jezgre).
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Superoperater
|
![]()
Ma glupa fora da se odabere "compatibility za xp" mod za .exe fajl koji sluzi za instalaciju. Zatim se svaki program gde se zeli videti Scope ASIO takodje pokrece Compatibility za XP. I to tako radi. WDM i ostalo ne radi bas najbolje, a asio na ovaj nacin radi, startovao sam nuendo i radio malo... Prodao sam doticnu SCOPE karticu pa pricam po secanju...
![]() |
#8 | |
Psiho
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#9 |
Superoperater
|
![]()
Hvala, znam za to, probao sam, cak sam i na midi klavijaturi filtrirao midi da ne salje te midi sense i midi clock komande , ali to samo odgodi problem... Kao da ima nekih problema sa nagomilavanjem u nekakvom svom bufferu... Pa kad se napuni - blokira...
![]() |
#10 |
ton magistar
|
![]()
zanimljivo.
![]() izgleda da san ja stvarno ima srice jer, ko sto san vec napisa, kod mene nikakvih problema nema. doduse, dosta san se namuci dok nisan sve dove u red, ali sad sistem radi bez greske i zastoja. ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SCOPE v5 PCI RC is available | Boombass | DSP forum | 11 | 08-06-2009 12:06 AM |
Scope vs UAD | Tazman | DSP forum | 2 | 27-06-2006 06:35 PM |
Scope SRB | Eon | DSP forum | 8 | 15-06-2005 03:58 PM |