|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
ja sam kupio sint koji je navodno redovno servisiran i kao nov i debelo sam ga platio
niti znam da lemim... ma bre ne znam nista o elektonici! znam samo da je pravim(mislim na muziku) koristio sam search ali sve sto sam nasao za mene su to spanska sela! dali znate nekog iz srbije ko bi to mogao da mi popravi? hvala na ogovopima pozz.
|
|
|
#2 |
|
Member
|
zaboravio sam da kazem da midi vucem preko waldorf puls plus-a.
ali neverujem da je u njemu problem. pozz.
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Danas sam svirao Voyager u audiopro-u i nije pobudio nista u meni, nistica. Al to vjerovatno zato jer sam zadovoljio svoju zelju u tom segmentu. Inace je sint zvjerinjak. Zvuk, makar je analogni mono (među kojima valjda postoji najvise slicnosti u sint svijetu), nemres fulati, mug-je-mug.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
mod?rateur analogue
|
Relis, ja se s tobom slazem.. daj mi neki Studio Electronics umjesto Voyagera.. any time. ima vise onoga sto ja trazim u moog-u, u smislu kako je zvucao 70tih..
danasnji vyg je super sint kao takav, ali nema tu farbu.. ni debljinu Yoyba: znam da ima ljudi koji sredjuju analogiju u BG, frend mi je nedavno sredio svoj Polyvoks. ali neznam kako se tip zove jbga. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
mod?rateur analogue
|
na te sa midiminify sam i mislio. fuzz je postojao i ranije, ali ovaj ugrade daje diskretni VCA, koji daje onu laganu saturaciju i cini zvuk velikim ko kuca - tocno ono sto ima stari minimoog i ostali moogovi iz tog vremena. a Vyg i LP nemaju.
upgrade sadrzi i moog style envelopu kojoj su oblik modelirali tocno po moogovoj 911. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Member
|
Quote:
![]() pozz.
|
|
|
|
#9 |
|
MCI Master
|
pa mozda sam sam na otoku ali volim voyagera ..upravo sam ga svirao i zadovoljan sam
nije to MINIMOOG ( to imam i znam cemu sluzi - I ne rastelava se BTW) RME sam ugradio glide mod i promjenio par filtera prema instrukcijama koje mi je dao covjek koji je radio na designu i pise software za Voyagere...RUDI Lintronics... postoje 2 mod za voyagere...i oba su svirao sam SE1 u BG kod Kobca, Imam mini i RME...ja nebi SE1 ..meni bolji Voyager..a da budemo iskreni i dosta drugaciji... nisam probao SE1x..pa to nemogu ocijenit ali volio bih cuti demo koji ima Clusterchord... taj ima sve demoe ![]() RME nije kolektabilno cudo nego WORKPONY.... i mislim da ce brzo pola svijeta shvatit da ga ima doma jer se uvlaci u domove i studija JAKO BRZO!!! kao sto andromeda nije ni jedan analogni sint iz proslosti tako RME nije minimoog...E BAS TO SE MENI SVIDJA ![]() jer orginale imama .. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|