|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
a to sa kupovanjem opreme... eh, znam, ne mislis valjda da je andromeda jedina igracka, he, he ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
http://www.audion.hr/ Super lik, i on ti mo?e nabavit sve. Budem ga pitao da mi nabavi OB-8 u Americi po?to on shippa sa kontejnerom, a firma mu je zapravo pola u americi pola u HR. E sad ako ima jo? zainteresiranih za OB-8 mo?e on uzeti 2-3 komada, ovisno koliko ih nađe. Daklem, jel treba neko OB-8 ? Jebiga, cijenu uređaja znate i same, tako da je taj dio jasan, plačate jo? i shipping i PDV 22%. Imajte na umu da ih u Evropi ba? i nema. A ono ?to ima je bezobrazno skupo pa ovi "američki" ispadaju puno jeftinije. Da? nekom da ti prepravi napajanje na 220V i vozi?! A sada je prilika. Za?to? Pojavio se neki glupi software koji kao emulira Oberheim X (mo? mislit). Ali navodno da solidno pokriva neke OB-8 padove (ni to ne vjerujem, ali dobro...) i kako pratim cijene godinama, točno sam primjetio paralelno sa ovim softwareom kako je cjena OB-8 naglo pala. Ehhh.. da je barem tako i sa JP-8 nakon Arturije.... ali nije. Zato sam reko čovjeku da mi pogleda OB-8. Pa javim za cjene ako nekog zanima kroz mjesec dana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Da nije bilo za kupit novi A6 isao bi na kraju na taj polovni americki. Sve u svemu, kad budem nesto novo kupovao prvo zovem Amila ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Andromeda A6 | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 44 | 16-04-2008 09:57 PM |